Μανωλάς: Χάρισε χρήματα για να αποχωρήσει πρόωρα από τη Νάπολι

Μανωλάς: Χάρισε χρήματα για να αποχωρήσει πρόωρα από τη Νάπολι

Δείτε την εκπομπή

Ο Κώστας Μανωλάς χάρισε το μισθό Δεκεμβρίου στη Νάπολι ώστε να ολοκληρωθεί μια ώρα αρχύτερα η επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Στα 2.500.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Κώστας Μανωλάς θα ανήκει στον Ολυμπιακό από την Πρωτοχρονιά του 2022, όπως ανακοίνωσαν τόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας, όσο και η Νάπολι το απόγευμα της Πέμπτης.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι για να συμβεί αυτό, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός χάρισε χρήματα στους “παρτενοπέι” και έτσι διευκόλυνε την απόφασή τους να τον αφήσουν να αποχωρήσει πρόωρα, παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν ζητήσει από τον Μανωλά να περιμένει μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων, ωστόσο ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ήταν αποφασισμένος να ολοκληρώσει άμεσα την επιστροφή του στην Ελλάδα έπειτα από 7,5 χρόνια κι έτσι προχώρησε σε υποχωρήσεις οικονομικής φύσεως.

Σύμφωνα με το Sportitalia, ο Μανωλάς παραχώρησε τον μισθό Δεκεμβρίου που υπολογίζεται σε 400.000 ευρώ συν ορισμένες προμήθειες. Το ίδιο μέσο αναφέρει ότι το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται σε 2.500.000 ευρώ και υπάρχει ακόμα 1.000.000 ευρώ που θα δοθεί με τη μορφή μπόνους.

https://www.sport24.gr/football/manolas-charise-chrimata-gia-na-apochorisei-proora-apo-ti-napoli.9464104.html