ΜακΚίσικ: «Προτιμώ τη Ζάλγκιρις στα play-offs για να δοκιμάσω τα καλάθια στο Κάουνας»

ΜακΚίσικ: «Προτιμώ τη Ζάλγκιρις στα play-offs για να δοκιμάσω τα καλάθια στο Κάουνας»

Δείτε την εκπομπή μας

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά oι δηλώσεις του ΜακΚίσικ για:

Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στην Basket League: «Η πορεία που θέλουμε είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος. Αλλά είναι δύσκολο να πας να παίξεις με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς. Οπότε ίσως είναι περίπλοκο, αλλά ελπίζω ότι όντως μπορούμε να κρατήσουμε το σερί μέχρι την επόμενη σεζόν.

Τον αγώνα με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ: «Το παιχνίδι με την Μπασκόνια θα είναι μια πραγματικά σκληρή μάχη. Και είμαι χαρούμενος που θα γίνει έτσι γιατί θα μας επιτρέψει να προετοιμαστούμε για τα play-offs. Ξέρετε, τον τελευταίο καιρό δεν παίζουμε με τέτοιου είδους ευκαιρίες. Διότι το κίνητρό μας μπορεί να είναι υψηλό αλλά όπως είδατε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά ακόμη και στις προπονήσεις μας, φαίνεται ότι χρειαζόμαστε να ανεβάσουμε περισσότερο ρυθμούς».

Τον αντίπαλο στα play-offs της EuroLeague: «Όποιος και αν είναι, εμείς θα παίξουμε δυνατά. Γιατί νιώθω ότι αυτή η ομάδα μας παίζει το καλύτερο μπάσκετ στον κόσμο όταν αντιμετωπίζει μια πρόκληση. Όταν έχουμε την πλάτη μας στον τοίχο, παίζουμε καλά γιατί θέλουμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Δεν θέλω να νομίσει κανείς ότι θα είναι εύκολα παιχνίδια για εμάς. Δεν το πιστεύω αυτό. Είναι μια δύσκολη σειρά αγώνων τα play-offs ώστε να μπορέσουμε να πάμε στο Final 4».

Το Final 4 στο Κάουνας και το ενδεχόμενο συναπάντημα με τη Ζάλγκιρις στα play-offs: «Θα προτιμούσα να πάω εκεί και να δοκιμάσω τα καλάθια, να νιώσω την ατμόσφαιρα του γηπέδου αλλά ας είναι ό,τι είναι να γίνει. Είτε πάμε στην Μπασκόνια, είτε παίξουμε με τη Ζάλγκιρις, θα πάμε να παίξουμε δυνατά. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι στα play-offs. Έχω υψηλή αυτοπεποίθηση».

Το αν είναι έτοιμος να κερδίσει την EuroLeague με τον Ολυμπιακό: «Φυσικά, είναι κάτι που λέω από τότε που ήλθα εδώ. Πέρσι είχαμε την ευκαιρία αλλά τελείωσε με την καρδιά μας να σταματά. Φέτος όμως έχουμε μια νέα ευκαιρία. Ακόμη νιώθουμε τον πόνο από πέρσι και ευχόμαστε να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο».