Λούντζης: «Να είμαστε προετοιμασμένοι και πιο σκληροί από τον Ερυθρό Αστέρα»

Λούντζης: «Να είμαστε προετοιμασμένοι και πιο σκληροί από τον Ερυθρό Αστέρα»

Δείτε την εκπομπή μας

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Λούντζης:
Για το τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός ώστε να φτάσει στη νίκη: «Η αλήθεια είναι ότι χαιρόμαστε καταρχάς πάρα πολύ που γυρνάμε και θα παίξουμε στην έδρα μας ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται με το ότι θα υπάρχουν λίγοι φίλαθλοι στο γήπεδο, πιστεύουμε όμως ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ για να πάρουμε τη νίκη.

Προερχόμαστε από δυο αρνητικά αποτελέσματα στα οποία δεν δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό οπότε αύριο θα πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό και να δώσουμε το 100% του εαυτού μας, να παλέψουμε για κάθε φάση και έτσι πιστεύω ότι θα έρθει και το θετικό αποτέλεσμα».

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ σκληρά και ίσως αυτό ήταν το λάθος μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι ίσως για αυτού του είδους το παιχνίδι. Τώρα είμαστε πιο προετοιμασμένοι πρέπει να μπούμε και εμείς και να είμαστε πιο σκληροί από αυτούς ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για την προηγούμενη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες: «Όπως είδαμε και στον πρώτο γύρο ο Κάλινιτς μας είχε κάνει πολύ μεγάλη ζημιά. Θα εστιάσουμε και πάνω του και πάνω σε όλα τα παιδιά, έχουμε παίκτες με πολύ ποιότητα το έχουμε δείξει σε πολλά παιχνίδια, όποτε πιστεύω ότι αν μπούμε από το πρώτο λεπτό δυνατά και θέσουμε τον ρυθμό μας και κάνουμε το παιχνίδι μας θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος.