Λόλα Νταϊφά: «Σημαία χώρας μπορείς να αλλάξεις αλλά όχι ομάδας, Ολυμπιακός για πάντα» (vid)

Λόλα Νταϊφά: «Σημαία χώρας μπορείς να αλλάξεις αλλά όχι ομάδας, Ολυμπιακός για πάντα» (vid)

Δείτε την εκπομπή

Η «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων μίλησε για την τηλεόραση αλλά και για τον Ολυμπιακό.
«Στο σπίτι δεν ήμουν ποτέ, εκεί ήταν το πρόβλημα»
Η Λόλα Νταϊφά μίλησε στην εκπομπή του Mega «Ελένη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην και στη μεγάλη της αγάπη, τον Ολυμπιακό, αλλά και τις «παρεξηγημένες» δημόσιες σχέσεις.

«Σημαία χώρας μπορείς να αλλάξεις, σημαία ομάδας, όχι. Ολυμπιακός για πάντα. Στον Ολυμπιακό πέρασα καλυτέρα, στον ANT1 κέρδισα ένα στοίχημα. Δεν υποτιμώ καμία δουλειά αλλά δεν μπορείς να είσαι στην πόρτα ενός κλαμπ και να λες κάνω δημόσιες σχέσεις. Δημόσιες σχέσεις δεν είναι ‘”λέω σε όλα ναι’”. Αυτό δεν είναι δουλειά, είναι καρπαζιά».

Όπως είπε, δεν ήθελε ποτέ να είναι γυναίκα που λέει σε όλα «ναι» για να κρατήσει μια θέση ενώ μιλώντας για τους «τηλεοπτικούς σταρ», είπε πως δεν μπορείς να γίνεις από τη μια μέρα στην άλλη σταρ.

«Δεν γίνονται έτσι οι σταρ. Υπάρχουν άνθρωποι που μόχθησαν σε όλη τους τη ζωή για να γίνουν σταρ και δεν έγιναν. Υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που έγιναν σταρ αλλά δεν το αισθάνθηκαν. Η εποχή τώρα φτιάχνει είδωλα και τα γκρεμίζει. Το τηλεοπτικό παιχνίδι έχει γίνει ανθρωποφαγικό, βλέπω τις συμπεριφορές των ανθρώπων που έχουν αγριέψει. Κάνουν οτιδήποτε για την τηλεοπτική τους επιβίωση και δεν είναι πάντα με τον σταυρό στο χέρι».

Μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης και είπε πως δεν πιστεύει ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα αφήσει ποτέ την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς είναι η ζωή του.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μου αρέσει πολύ γιατί είναι ευγενής και δεν έχει τη λατρεία της εικόνας του. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι χειμαρρώδης και δεν το κάνει για να προκαλέσει αλλά γιατί αυτός είναι. Όταν έβλεπα μαζί τον Γιώργο και τη Φαίη έλεγα τώρα υποκρίνονται ότι αντέχουν ο ένας τον άλλον;».

Για τη Ζήνα Κουτσελίνη είπε πως είναι πολύ καλή γιατί έχει δουλέψει πίσω από τις κάμερες και ξέρει καλά όλο το κομμάτι.

«Η Ελεονώρα έχει πάρει τον αέρα της τηλεόρασης και κάνει ακριβώς ότι της πάει. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν πάντα ένας άνθρωπος που ήξερε να υπάρχει στην τηλεόραση. Νομίζω δίνει συν στην εκπομπή που συμμετέχει. Η Κατερίνα Καινούργιου ενώ είναι πολύ νέα μου δίνει πάντα την εντύπωση της ντάμας. Ο Ετεοκλής Παύλου είναι αυτός που αρχικά τράβηξε τον κόσμο και μετά η καλή σχέση τους».

«Στο σπίτι δεν ήμουν ποτέ, εκεί ήταν το πρόβλημα»
Η Λόλα Νταϊφά είπε πως η δουλειά του παρουσιαστή δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά ενώ αναφερόμενη σε όσους ανθρώπους την έχουν ενοχλήσει είπε χαρακτηριστικά πως «δεν τους βλέπω, δεν τους ξέρω, δεν τους θυμάμαι».

«Όταν δεν έκλεινα δέκα ώρες στο γραφείο δουλεύοντας ασταμάτητα, νόμιζα ότι έκλεβα τον Κυριακού. Στο σπίτι δεν ήμουν ποτέ, εκεί ήταν το πρόβλημα. Η Έλγκα δεν μου έκανε ποτέ παράπονα για τις ώρες που έλειπα από το σπίτι. Πάντα το “κυρία” με ενδιέφερε να κρατήσω και έκανα τα πάντα γι’ αυτό. Δεν ήθελα να βρεθεί ούτε ένας άνθρωπος που να πει ότι το “κυρία’” δεν το άξιζα», ανέφερε.

https://www.gazzetta.gr/plus/2264287/lola-ntaifa-simaia-horas-mporeis-na-allaxeis-alla-ohi-omadas-olympiakos-gia-panta-vid