Κορμπεράν: «Είμαστε Ολυμπιακός, τα πάντα για την πρόκριση»

Κορμπεράν: «Είμαστε Ολυμπιακός, τα πάντα για την πρόκριση»

Δείτε την εκπομπή μας

Ικανοποιημένος για την εικόνα του Ολυμπιακού από το 25’ έως και το 70’ όταν και κυριάρχησε απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού δήλωσε ο Κάρλος Κορμπεράν. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η ομάδα του ναι μεν δεν μπήκε καλά στο ματς, αλλά βελτιώθηκε πολύ σε άμυνα και επίθεση και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, μπήκαμε άσχημα. Δυσκολευτήκαμε να προσαρμοστούμε στην άμυνα. Η αρχή ήταν κακή για εμάς. Όμως από το 25’ έως και το 65-70 η ομάδα βελτιώθηκε πολύ σε άμυνα και επίθεση. Ισοφαρίσαμε και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε».

Μιλώντας για τον Χουάνγκ και την εμφάνιση που έκανε ο Νοτιοκορεάτης, ο Κορμπεράν δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το παιχνίδι που έκανε. «Ο Χουάνγκ έκανε ένα παιχνίδι ανάλογο των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων που έχει και απέδειξε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μας βοηθήσει πολύ».

Για τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη σε εφτά βράδια, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του θα μπει στο γήπεδο μόνο για τη νίκη, όπως πρέπει να κάνει ο πρωταθλητής Ελλάδος. «Περιμένουμε να μπούμε με όλες τις δυνάμεις και να κάνουμε το παιχνίδι μας να πετύχουμε τον στόχο μας. Να μπούμε στους ομίλους. Είμαστε Ολυμπιακός και πάμε πάντα για τη νίκη».

Τέλος, για το αν είδε βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ο Κορμπεράν σημείωσε. «Υπάρχουν στιγμές στους αγώνες που δείχνει η ομάδα βελτίωση, όμως υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να διορθώσουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».