Κεμζούρα : «Η νίκη είναι το ζητούμενο, καθώς ο ομαδικός στόχος πάντα προηγείται.»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέμπαχτσε έδωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα, τονίζοντας ότι παρά τα προβλήματα παραμένει καλή ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το γεγονός ότι έβγαλε δύο ανακοινώσεις η Ευρωλίγκα για διαιτητικές αποφάσεις κατά της Φενέρ: «Κανένας προπονητής δεν θέλει να πάει το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ, απλά συμβαίνει. Γνωρίζω τι έχει συμβεί, όμως θέλω να πιστεύω ότι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν το παιχνίδι αύριο δεν θα έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους και θα είναι αρκετά ψύχραιμοι και θαρραλέοι ώστε να πάρουν την σωστή απόφαση».

Για το ενδεχόμενο ότι ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να γίνει αρχισκόρερ της διοργάνωσης: «Η νίκη είναι το ζητούμενο, καθώς ο ομαδικός στόχος πάντα προηγείται. Και ο ίδιος ο Βασίλης, ο άνθρωπος που γνωρίζω, βάζει πρώτα τη νίκη, μπροστά από οτιδήποτε άλλο. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, όλοι αντιλαμβάνονται την σημασία του. Πολλοί στέκονται στους τραυματισμούς ή τις απουσίες του αντιπάλου μας, αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή».

Σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τις απουσίες στην front line της Φενέρ: «Αυτοί θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που θα τους δώσουν τα χαμηλά σχήματα και εμείς τα δικά μας. Το ζήτημα είναι ποιος θα πάρει περισσότερα πράγματα από τα δικά του».