Καταρρίπτεται και αυτή η σκευωρία, αθώος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Mετά από δύο μήνες, λόγω κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε η δίκη των «28» για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο ποινικό δικαστήριο.

Δείτε την εκπομπή μας :

Μετά το τέλος της ακρόασης, ο Εισαγγελέας έδρας, Χαράλαμπος Λακαφώσης, έκανε την πρότασή του τονίζοντας ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αθώος, όπως και ο Ολυμπιακός, για το ματς με τη Βέροια στο Καραϊσκάκη!

Κάτι το οποίο σημαίνει πως μετά τα αθλητικά δικαστήρια και στο ποινικό, καταρρίπτεται άλλη μία σκευωρία ενάντια στον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας πρότεινε ως αθώους τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο Σαρρή, Θόδωρο Κουρίδη, Αριστείδη Σταθοπουλο, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Προύντζο, Γιώργο Δούρο, Θανάση Μπριάκο, Γιώργος Σπανό, Γιάννη Αγγελόπουλο, Σα Πίντο Κώστα Ιωαννίδη, Ιωάννη Κάμπαξη, Απόστολο Αμπάρκιολη, Θανάση Γιάχο, Ηλία Σπάθα.

Ξεκάθαρος, λοιπόν, ο εισαγγελέας πως από πουθενά δεν προκύπτει το οτιδήποτε όσον αφορά τόσο τον Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και τον Ολυμπιακό. Τονίζοντας ότι θα πρέπει να αθωωθούν και να μην υπάρξει συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή παραγόντων της Βέροιας και συγκεκριμένα αυτών των Αρβανιτίδη, Λαναρή και των ποδοσφαιριστών της Μπάρμπα και Παυλίδη.