Καταγγελία για απόπειρα βιασμού εις βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ!

Καταγγελία για απόπειρα βιασμού εις βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ!
Δείτε την εκπομπή μας:

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, γυναίκα υπάλληλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κατήγγειλε ανώτατο στέλεχος της ομοσπονδίας, για απόπειρα βιασμού (το 2014) και για μία σειρά από σεξουαλικές παρενοχλήσεις (από το 2014 έως το 2018). Θέμα χρόνου να την καλέσει ο εισαγγελέας.

Ο ασκός του Αιόλου για βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση και στο χώρο του αθλητισμού, που άνοιξε μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, φαίνεται πως δύσκολα θα κλείσει. Ακόμα ένα περιστατικό έρχεται να απασχολήσει αυτή τη φορά τον χώρο του μπάσκετ και έχει να κάνει με νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση αλλά το κυριότερο απόπειρα βιασμού, που φέρεται να έλαβε χώρα στον στενό κύκλο της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Σύμφωνα με πλήρως επιβεβαιωμένες πληροφορίες του gazzetta.gr, επί σειρά ετών υπάλληλος της ΕΟΚ, προχώρησε σε επίσημη καταγγελία (με τις παραπάνω δύο κατηγορίες) εις βάρος ανώτατου στελέχους της ομοσπονδίας για πράξεις που έγιναν από το 2014 έως και το 2018. Η καταγγελία έγινε στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη -ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα- και είναι θέμα χρόνου να φτάσει στον εισαγγελέα.

Το gazzetta.gr έχει στην κατοχή του το όνομα της καταγγέλουσας υπαλλήλου αλλά και αυτό του παράγοντα που εμπλέκεται στην υπόθεση, αλλά δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσει μέχρι η υπόθεση να πάρει επίσημα τον δρόμο της δικαιοσύνης, η οποία έχει και τον πρώτο λόγο στη διερεύνησή της και στην απόδοση ευθυνών.