Η πόρτα του Ρέντη «άνοιξε»: 1+2 αναχωρήσεις στο πρώτο «κύμα» της εκκαθάρισης του ερυθρόλευκου ρόστερ

Η πόρτα του Ρέντη «άνοιξε»: 1+2 αναχωρήσεις στο πρώτο «κύμα» της εκκαθάρισης του ερυθρόλευκου ρόστερ

Δείτε την εκπομπή μας

Αναμένεται συνολικά να αποχωρήσει διψήφιος αριθμός ποδοσφαιριστών. Σε αυτό έχουν συμφωνήσει ο Ζοσέ Ανιγκό με τον Μίτσελ και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Η ανάγκη επιβεβαιωμένη. Και οι προθέσεις ξεκάθαρες. Ο Ολυμπιακός του Δεκέμβρη θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με μια βασική διαφοροποίηση σε σχέση με τον Ολυμπιακό που σήμερα βρίσκεται προ των πυλών του Νοέμβρη. Θα είναι πια μια ομάδα που ο αριθμός του ρόστερ της θα είναι… ποδοσφαιρικός.

Δίχως «αστερίσκους», δίχως παίκτες που θα ακροβατούν ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα. Δίχως το τεχνικό τιμ να χρειάζεται δύο γήπεδα για να δουλέψει στην καθημερινότητα της: 24+τερματοφύλακες είχε πει ο Μίτσελ κατά την παρουσίαση του. Και αυτός είναι ένας στόχος για τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι ήδη εργάζονται.

Επιβεβαιώνεται άλλωστε από το ρεπορτάζ. Ήδη ο Κένι Λαλά έλυσε το συμβόλαιο του με τον πρωταθλητή και αναζητεί την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του. Η πρώτη επίσημη «αποχώρηση» αν και τυπικά δεν έχει ανακοινωθεί. Την ίδια στιγμή σε Γαλλία και Ισπανία παρουσιάζουν «φευγάτο» τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, καθώς ο Αμερικανός ουσιαστικά δεν μπήκε ποτέ στην εξίσωση της εποχής Μίτσελ. Αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 11/9 με τα Ερυθρόλευκα (1-1 με τον Βόλο) και από τότε δεν έχει μπει ούτε σε αποστολή. Δεν μοιάζει λοιπόν παράλογο αυτό που αναφέρεται στα διεθνή ΜΜΕ. Ότι ζητά από την Μαρσέιγ να διακόψει τον δανεισμό και να επιστρέψει στη Μασσαλία ή έστω να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα.

Δείτε την συνέχεια εδώ