«Η ομάδα… πολύ καλά»: Στα ελληνικά οι πρώτες δηλώσεις του Καρβαλιάλ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού

Δείτε την εκπομπή μας

Το ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του Ολυμπιακού συνδυάστηκε με ευρεία νίκη-πρόκριση εις βάρος της Μπάτσκα Τόπολα, με τον Πορτογάλο να ξεκινά τις δηλώσεις του στα ελληνικά μετά το ματς!
«Η ομάδα πολύ καλά» είπε ο άλλοτε τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, που συνέχισε αναφέροντας ότι «η ομάδα δεν ήταν τέλεια αλλά έκανε ένα καλό παιχνίδι και κατάφερε να νικήσει που ήταν το ζητούμενο. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία αλλά πρέπει να διορθωθούν αρκετά πράγματα.
Θα το χωρίσουμε σε μέρη. Επιθετικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι γιατί σκοράραμε πέντε γκολ και κάναμε ευκαιρίες. Στην άμυνα όλοι είδαμε ότι είχαμε καλά διαστήματα αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ από ομαδικά λάθη.
Τη μετάβαση προς την επίθεση πρέπει να βελτιώσουμε την ταχύτητά μας και να βγαίνουμε καλύτερα μπροστά. Στην αμυντική λειτουργία, όταν χάναμε την μπάλα την ανακτούσαμε γρήγορα. Τέλος στις στημένες φάσεις, βάλαμε ένα γκολ, δεν δεχθήκαμε οπότε έχει θετικό πρόσημο.
Θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Στην Μπράγκα είχαμε φτάσει μακριά στην Ευρώπη αλλά δεν θα κοιτάξουμε τόσο μακριά, θα δούμε βήμα-βήμα τον κάθε αγώνα. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο».