Η ιστορία παρκαρισμένη στο Ρέντη(Pic)

Η ιστορία παρκαρισμένη στο Ρέντη(Pic)

Δείτε την εκπομπή

Το πούλμαν του Ολυμπιακού με το οποίο οι ερυθρόλευκοι έζησαν μεγάλες στιγμές, ξεκινώντας τα πρώτα χρόνια της τεράστιας αυτοκρατορίας τους είναι παρκαρισμένο και “ξεκουράζεται” στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Τα χρόνια πέρασαν η τεχνολογία εξελίσσεται και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μείνει με το ιστορικό μεν αλλά ξεπερασμένο λεωφορείο.

Οι εποχές αλλάζουν μαζί και το ποδόσφαιρο αλλά η εικόνα του πούλμαν έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στους νέους Ολυμπιακούς που ξεκινούσαν την ζωή του , με τον Ολυμπιακό σαν πρώτη αγάπη. Η προσμονή για έναν μεγάλο αγώνα και η χαρά της νίκης έχουν αποτυπωθεί βαθείς σε όλους μας.

Κάνοντας μας τις Δεύτερες να πηγαίνουμε με ψηλά το κεφάλι στο σχολείο. Το συγκεκριμένο λεωφορεία αποκτήθηκε επί διοίκησης Κοσκωτά και ήταν το πιο εντυπωσιακό στην χώρα. Διώροφο γάρ, βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο για να θυμίζει σε όλους μας πώς ήταν μέρος της τεράστιας ιστορίας ενός θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Μάλιστα το συγκεκριμένο πούλμαν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοπό να το φτιάξουν και να το βάλουν στο μουσείο του συλλόγου για να έχει τη δυνατότητα να το βλέπει και ο κόσμος.