«Οι χειρότερες συμπλοκές οπαδών εντός αγωνιστικού χώρου»

«Οι χειρότερες συμπλοκές οπαδών εντός αγωνιστικού χώρου»

Ξεμπρόστιασμα της προπαγάνδας από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Αργύρη Διχτά, που είπε πως τα επεισόδια που έγιναν ΕΝΤΟΣ του αγωνιστικού χώρου, ήταν τα χειρότερα.

Η προπαγάνδα από τη μεριά της σημειώνει πως δεν έγιναν επεισόδια στο γήπεδο, κάτι το οποίο έρχεται σε αντιπαραβολή. Επειδή λοιπόν έγιναν, σύμφωνα με τον Διχτά, επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

«Στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το ότι δεν είχαμε νεκρούς, μια ανώτερη δύναμη υπήρχε από ψηλά και τους φυλούσε όλους. Ήταν τα χειρότερα ίσως επεισόδια και οι χειρότερες συμπλοκές οπαδών εντός αγωνιστικού χώρου», δήλωσε στον Alpha Θεσσαλονίκης 96,5 ο Διχτάς, ο οποίος ξεμπρόστιασε και τον Δήμο Βόλου και μαζί τον Λασκαράκη, που έλεγε πως ο αγώνας θα ήταν γιορτή.

«Εκτός από το Δήμο Βόλου ή κάποιες Ενώσεις, όλοι οι υπόλοιποι ήταν αρνητικοί. Μιλούσαν για μια γιορτή οι συγκεκριμένοι, ενώ οι υπόλοιποι γνωρίζαμε, τόσο οι πολίτες όσο και οι αστυνομικοί, ότι ο αγώνας αυτός δεν θα ήταν γιορτή. Μήπως ασκήθηκε πίεση σε πολύ πιο ψηλά πρόσωπα από άλλους, μήπως επηρεάζονται κάποιες αποφάσεις από μεγαλοεπιχειρηματίες; Μήπως κάποιοι τα θέλουν τα επεισόδια;», αναρωτήθηκε.

Καταλήγοντας, ο Διχτάς σημείωσε πως δεν ήταν ποτέ δυνατόν να γίνει τέτοιος αγώνας στο Πανθεσσαλικό, καθώς το γήπεδο είχε πολλές ελλείψεις, ασφάλεια δεν προσέφερε σε κανέναν και να γιατί έγιναν όλα αυτά που έγιναν. «Όταν πήγε να γίνει η αυτοψία για να γίνει αυτός ο αγώνας, βλέπαμε όλοι και εμείς το γνωρίζαμε εδώ, όπως και οι συνάδελφοι που ήρθαν για να δουν το γήπεδο, είχαν την ίδια απορία με εμάς: “πώς θα γίνει ο αγώνας εδώ;”. Το συγκεκριμένο στάδιο δεν μπορούσε να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα. Όλες οι δουλειές που έγιναν και οι τροποποιήσεις ήταν προχειροδουλειές. Οι πόρτες έσπασαν σε πέντε λεπτά».

Πηγή : http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/oi-xeiroteres-symplokes-opadon-entos-agonistikoy-xoroy