Γουόκαπ: «Πιο… γλυκός ένας τίτλος κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Γουόκαπ: «Πιο… γλυκός ένας τίτλος κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Δείτε την εκπομπή μας

Για τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2022-23 με τον Ολυμπιακό, το Super Cup στη Ρόδο, μίλησε ο Τόμας Γουόκαπ στο «Eurohoops».

Ο Αμερικανός γκαρντ του Θρύλου δήλωσε αρχικά: «Είναι πολύ ωραίο, δεν είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο, αλλά κάθε φορά που παίζεις για έναν τίτλο, είναι πολύ όμορφο να το κερδίζεις. Δεν μιλάμε για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, αλλά παίζουμε πάντα σκληρά, βελτιωνόμαστε και νιώθω, ότι το κάνουμε αυτό. Ήταν λίγο περίεργα, αλλά ειλικρινά, ήταν καλά. Ένα μικρό γήπεδο, με τους φιλάθλους πάνω από το κεφάλι σου. Δεν ήταν η πιο εχθρική έδρα, στο high school είναι παρόμοια, μικρά γήπεδα με τους φιλάθλους δίπλα σου. Δεν ήταν τόσο εχθρικά, αλλά μου άρεσε».

Και πρόσθεσε: «Είναι πιο… γλυκό όταν κερδίζεις έναν τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάθε φορά που τον κερδίζουμε είμαστε χαρούμενοι. Δεν μετράμε κανένα σερί. Απλά κοιτάμε το επόμενο».

Όσο για την ομάδα της νέας σεζόν, ο Γουόκαπ είπε: «Είναι καλύτερη η ομάδα φέτος, η εμπειρία από πέρυσι, ο κορμός βοήθησαν. Γίναμε ομάδα πολύ γρήγορα, γιατί ξέραμε ήδη ο ένας τον άλλον, ξέρουμε το σύστημα. Είναι εύκολο να μπεις σε ρυθμό. Όσο για τον Παναθηναϊκό, έχει ποιότητα φέτος, είναι μία καλή ομάδα. Περιμένουμε και φέτος δυνατά ντέρμπι, ανταγωνιστικά».