Γιατί ο Γκάμαρης δεν έστειλε τον Κουτσιαύτη στο VAR; – Ένα καθαρό χέρι, ένα άκυρο γκολ και μια περίεργη απόφαση

Γιατί ο Γκάμαρης δεν έστειλε τον Κουτσιαύτη στο VAR; – Ένα καθαρό χέρι, ένα άκυρο γκολ και μια περίεργη απόφαση

Δείτε την εκπομπή μας

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ένα άκυρο γκολ, με καθαρό χέρι, αλλά ο VAR Γκάμαρης και ο διαιτητής Κουτσιαύτης το μέτρησαν. Να δοθεί στη δημοσιότητα ο διάλογός τους.
Ο Ολυμπιακός δεν νίκησε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν νίκησε επειδή δεν έκανε γκολ κάποια από τις μεγάλες φάσεις που έχασε, όπως η ανεπανάληπτη με τον Αγκιμπού Καμαρά. Θα μπορούσε κάποιος άλλος να πει ότι δεν έπαιξε και το καλύτερό του παιχνίδι, άρα και η ισοπαλία μέσα στο παιχνίδι είναι. Και πράγματι, έτσι είναι τα πράγματα. Αλλά η μεγάλη απορία που προκύπτει από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η εξής: Ο Κουτσιαύτης, οι βοηθοί του και ο Γκάμαρης από το VAR, γιατί έπρεπε να παίξουν ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα;

Διότι αυτό ακριβώς συνέβη με την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες. Ο Κουτσιαύτης και η διαιτητική κομπανία του, έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν, για να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα. Και το έκαναν, μετρώντας ένα γκολ το οποίο δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Ενα γκολ που και ο Ντομίγκες, που έκανε το χέρι από το οποίο η μπάλα πήγε στα πόδια του Περέα, ήταν βέβαιος ότι θα ακυρωθεί. Αλλά δεν ακυρώθηκε.

Ας μείνουμε λίγο στη φάση του γκολ, πριν πάμε παρακάτω. Στη σέντρα του Σάλιακα, ο Χουάν Ντομίνγκες έχει το χέρι μακριά από τον κορμό του, μπροστά στο στήθος του. Προσπαθεί να πάρει κεφαλιά, αλλά η μπάλα ακουμπάει ΚΑΘΑΡΑ στο δεξί του χέρι. ΚΑΘΑΡΑ. Χωρίς καμία αμφιβολία. Και στη συνέχεια, η μπάλα πηγαίνει στον Περέα, ο οποίος ισοφαρίζει.

Δείτε την συνέχεια εδώ