Γάλλοι: «Ο Μαρτίνς αποφασίζει για Μήτρογλου…»

Ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει ένα από τα ονόματα που «παίζουν» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού.

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει ένα από τα ονόματα που «παίζουν» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού, μετά την απροόπτως παρατεταμένη απουσία του Χασάν και την ανάγκη που γεννάται, για να πλαισιωθεί ο Ελ Αραμπί, με μια πρώτης τάξεως εναλλακτική λύση. Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά τον Μήτρογλου. Ξέρουν τι μπορεί να κάνει και έτσι το «φλερτ» υπάρχει. Δεν έχει, όμως, ακόμη καταλήξει κάπου και για αυτό υπάρχουν διάφοροι λόγοι.

Πρώτον, το να πειστεί ο Μαρτίνς ότι ο Κώστας μπορεί να δώσει στην ομάδα, αυτή τη στιγμή, αυτά που ζητά, στη γραμμή κρούσης. Ένα σέντερ φορ που θα μπορεί να σηκώσει το βάρος μόνος, ή μαζί με τον Ελ Αραμπί, αναλόγως το πότε χρειάζεται. Ο Πορτογάλος δεν έχει δώσει ακόμη το «ΟΚ» για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού προφανώς το ψάχνει διεξοδικά, μήπως του προκύψει και κάτι άλλο, ενδιαφέρον. Καλό είναι ο Ολυμπιακός να έχει επιλογές, βεβαίως.

Από την άλλη, πρέπει και ο ποδοσφαιριστής να ρίξει τις απαιτήσεις του. Δύσκολα θα βρει ομάδα, στην παρούσα φάση, να καλύψει αυτά που λαμβάνει-ζητάει στη Μαρσέιγ και έτσι δυσκολεύει και για εκείνον, το πράγμα. Ο Μήτρογλου ξέρει τι μπορεί να πετύχει με τον Ολυμπιακό. Ξέρει ότι θα κάνει πρωταθλητισμό, ξέρει ότι θα παίξει, με καλές πιθανότητες, Τσάμπιονς Λιγκ και ξέρει ότι για να επιστρέψει στο λιμάνι, πρέπει να κάνει παραχωρήσεις.

Το μέλλον του Μήτρογλου είναι μακριά από τη Μασσαλία και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μένει να φανεί εάν είναι στο λιμάνι του Πειραιά, ή κάπου αλλού.

Πηγή Gavros.gr