Φρουτάκι Ozzy Osbourne Δωρεάν!!!

Φρουτάκι Ozzy Osbourne Δωρεάν

Το φρουτάκι Ozzy Osbourne  διαθέτει:

1. 5 τροχούς
2. 20 γραμμές πληρωμής
3. το λογισμικό του έρχεται από τη Net Entertainment.
Αυτή το επικό μέταλ φρουτάκι μάς παρουσιάζει τον ίδιο τον Πρίγκιπα του Σκότους! Θα απολαύσουμε πρωτότυπη μουσική και heavy φωνητικά που μαζί με τα υπέροχα γραφικά έρχονται να κουμπώσουν!
Ακόμα κι αν δεν έχετε ακούσει ποτέ σας για τον Ozzy (το θεωρούμε κάπως απίθανο αυτό), αυτό δεν πρόκειται να αποτελέσει την αφορμή και να σας σταματήσει να δοκιμάσετε το εξαιρετικό αυτό παιχνίδι.

Φρουτάκι Ozzy Osbourne – Χαρακτηριστικά

Το παιχνίδι έχει αρκετές δυνατότητες!
Μία από αυτές είναι να ενεργοποιούνται τα σύμβολα Scatter που μπορούν να προσγειωθούν μόνο στους τροχούς 1, 3 και 5. Η προσγείωση 2 Scatters θα ενεργοποιήσει ένα respin και αν εμφανιστούν 3 ή περισσότερα Scatters σε οποιονδήποτε από τους 3 τροχούς. Επίσης, εάν προσγειώνεται ένα Scatter στο spinner (χαρακτηριστικών στο respin), θα ξεκινήσει η λειτουργία Free Spins.

Extra Spins*

Όταν παίζετε κανονικά, το χαρακτηριστικό θα δώσει 4 περιστροφές και όταν παίζετε με το στοίχημα μπόνους*, θα λάβετε 5 περιστροφές.
Κατά τη διάρκεια των επιπλέον περιστροφών, το σύμβολο Charge Up ενεργοποιείται πριν από κάθε περιστροφή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.
Αρχικά, το σύμβολο Spinner καθορίζει το σύμβολο. Στη συνέχεια, το χαρακτηριστικό Spinner ορίζει το χαρακτηριστικό που θα εφαρμοστεί στο επιλεγμένο σύμβολο. Αυτό, έως ότου βέβαια λήξει το χαρακτηριστικό!
Σας μπερδέψαμε λίγο; Μην ανησυχείτε!
Εάν εμφανιστεί ένα Scatter στο Symbol Spinner κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, θα υπάρξει ένα επιπλέον Spin και το Symbol Spinner θα μπει σε λειτουργία.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+