Επος: Ο Κάκος μπερδεύτηκε και είπε την αλήθεια για το οφσάιντ του Ολυμπιακού

Στην αρχή ο Τάσος Κάκος είπε ότι δεν υπάρχει παράβαση στο γκολ του Χασάν, αλλά οι συνεργάτες του τον έβαλαν στον σωστό δρόμο και το… γύρισε αμέσως σε μαρς-οφσάιντ.

Δείτε την εκπομπή μας :

Το «μαγειρείο» που έστησαν στους Ζωσιμάδες στέρησε από τον Ολυμπιακό δύο καθαρούς βαθμούς και τον ανάγκασαν σε στραβοπάτημα.

Με ανύπαρκτο οφσάιντ σταμάτησαν τους Πειραιώτες και τους στέρησαν τη δυνατότητα να φύγουν με το τρίποντο της νίκης από τα Γιάννενα. Ο Πέδρο Μαρτίνς, οι παίκτες, ακόμα και οι κριτικοί διαιτησίας ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ στη φάση του Χασάν και θα έπρεπε να μετρήσει κανονικά το γκολ του Αιγύπτιου επιθετικού.

Ολοι; Ναι. Ακόμα και ο Τάσος Κάκος. Οσο και αν δεν το πιστεύετε. Οσο και αν σας φαίνεται περίεργο. Ο… αμισθί Τάσος Κάκος όταν ήρθε η ώρα να σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, μπέρδεψε τα λόγια του και αρχικά είπε ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση.

Βέβαια, έχει δίπλα του καλούς συνεργάτες, οι οποίοι αμέσως τον… έβαλαν στον σωστό δρόμο. «Εννοείς ότι υπάρχει παράβαση», του είπαν στον αέρα της εκπομπής και τον έκαναν να ανασκευάσει, με τον Τάσο Κάκο να τα γυρίζει αμέσως και να κάνει λόγο για πεντακάθαρο οφσάιντ.

Από το δεν υπάρχει παράβαση, στο υπάρχει πεντακάθαρο οφσάιντ… λίγα δευτερόλεπτα δρόμος. Η απλά μια παρέμβαση. Μια παρέμβαση – αφύπνιση, που χρειάστηκε για να ανασκευάσει ο Κάκος.

Στην αρχή μάλλον ήταν… αφηρημένος και είπε ότι δεν υπάρχει παράβαση. Μετά βέβαια και την έγκαιρη παρέμβαση των συνεργατών του, είπε ότι η τεχνολογία μας δείχνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει παράβαση. Δεν θέλησε βέβαια να σχολιάσει περισσότερο τη φάση. Αρκέστηκε στο γεγονός ότι η τεχνολογία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Εμείς ποια να κρατήσουμε; Την πρώτη ή την δεύτερη ατάκα του Κάκου; Μήπως εδώ ταιριάζει η φράση: Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγει;
Πηγή in.gr