Εμβιλά: “Ανθίζω στον Ολυμπιακό, βοηθάω αυτή την όμορφη ομάδα”

Ο Γάλλος χαφ του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά, του οποίου η συμμετοχή κόντρα στην PSV κρίθηκε την τελευταία στιγμή, δήλωσε μετά το 4-2 της ομάδας του:

Δείτε την εκπομπή μας

“Δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή μου, καθόλου σίγουρη. Είχα πόνους. Όλα έδειχναν πως δεν θα παίξω, αλλά είμαι χαρούμενος που πήρα μέρος και βοήθησα την ομάδα να νικήσει”.

Για τη ρεβάνς:

“Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα θα θέλει να νικήσει. Δεν ήταν καλό που δεχτήκαμε δεύτερο γκολ, αλλά με το τέταρτο δικό μας φτιάξαμε αυτή τη σημαντική διαφορά των δύο γκολ. Πρέπει να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι με νοοτροπία νικητή και όχι για να πάρουμε την ισοπαλία”.

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:

“Είμαι ευτυχισμένος, όλοι με έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο, με έχουν βοηθήσει να ανθίσω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βοηθάω αυτή την όμορφη ομάδα”.

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός:

“Πάντα είναι σημαντικό να ονειρεύεσαι και να έχεις στόχους. Έχουμε μεγάλα όνειρα, αλλά δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν τεράστιες ομάδες στο Europa League. Και η PSV είναι μεγάλος σύλλογος. Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά στην Ευρώπη σε σχέση με πέρυσι”.