Εμβιλά: «Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Εμβιλά: «Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Δείτε την εκπομπή μας

Τι είπε ο Γιαν Εμβιλά στη συνέντευξη τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τη Μακάμπι Χάιφα.
Ο Γιαν Εμβιλά μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα και δήλωσε μεταξύ άλλων πως ότι τα δύο πράγματα που θα παίξουν ρόλο είναι η αποφασιστηκότητα και η ενότητα και πως η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που θα της δώσει ο κόσμος της.

Οι δηλώσεις του Γάλλου

Πού πιστεύει ότι θα κριθεί η πρόκριση στον αυριανό αγώνα και τι πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση:

«Νομίζω ότι το πρώτο που θα παίξει ρόλο είναι η αποφασιστικότητα. Να μπούμε δυναμικά και να αποφασιστικά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το δεύτερο είναι η ενότητα. Πρέπει η ομάδα να είναι ενωμένη. Δεν μιλάω μόνο για τους ποδοσφαιριστές και το σταφ, αλλά για όλους στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο.

Όλοι όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό. Να δείξουμε ενότητα. Ο καθένας από τον ρόλο του όσο πιο δυναμικά μπορεί. Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να δείξει το καλύτερο πρόσωπό της. Αυτό είναι ένα κάλεσμα σε όλους. Όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι αναβαθμίσεις που χρειαζόταν

Για το αν θα παίξει ρόλο ποιος θα έχει τον έλεγχο στον χώρο του κέντρου:

«Αυτό το ερώτημα θα ήταν καλύτερα να το ρωτήσετε στον προπονητή μας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κατώτεροι του επιπέδου μας. Αύριο πρέπει να είμαστε διαφορετικοί όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας και στην αποφασιστικότητα. Να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη που θα μας δώσει ο κόσμος μας και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί μας. Πρέπει να κάνουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι».

Για τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, εάν τον ξέρει και αν πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό:

«Δεν έχω τίποτα να πω που να μην έχει σχέση με το αυριανό παιχνίδι. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Δεν είμαι αρμόδιος άλλωστε να δώσω τέτοιες πληροφορίες. Δεν μπορών να απαντήσω σε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον αγώνα»

https://www.to10.gr/podosfero/champions-league/2076898/2076898/