Ελευθεριάδου: «Θέλουμε πολύ το ευρωπαϊκό»

Ελευθεριάδου: «Θέλουμε πολύ το ευρωπαϊκό»

Δείτε την εκπομπή μας :

https://www.youtube.com/watch?v=FsjMUwIRc

Έτοιμες για να διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό στη Βουδαπέστη είναι οι πολίστριες του Ολυμπιακού, οι οποίες τη Μεγάλη Παρασκευή (30/4) και το Μεγάλο Σάββατο (1/5) αγωνίζονται στο Final 4 της Euroleague υδατοσφαίρισης, στην ουγγρική πρωτεύουσα, φιλοδοξώντας να φέρουν για δεύτερη φορά στον Πειραιά (και συνολικά έκτη φορά στην Ελλάδα) το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν το μεσημέρι της Παρασκευής (30/4, 13:15) την οικοδέσποινα Ουίπεστ στον ημιτελικό και, αν πάρουν τη νίκη, θα παίξουν το βράδυ του Σαββάτου (1/5, 21:15) στον μεγάλο τελικό.

Λίγο πριν την αναχώρηση της ερυθρόλευκης αποστολής για τη Βουδαπέστη, η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες και έτοιμες για το Final-4. Επιτέλους έρχονται οι αγώνες που περιμέναμε και προετοιμαζόμασταν τόσο καιρό. Σίγουρα οι αντίπαλοί μας είναι πολύ καλές και έμπειρες ομάδες. Παρ’ όλα αυτά έχουμε δουλέψει και τις έχουμε μελετήσει και τις τρεις. Το πιο βασικό είναι ότι καταφέραμε να φτάσουμε ως το Final-4 μέσα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και κυρίως να είμαστε όλοι υγιείς. Θέλουμε πάρα πολύ αυτό το ευρωπαϊκό και ελπίζω να δώσουμε και την χαρά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που μας στηρίζουν, έστω και από μακριά φέτος».