Ελ Αραμπί για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ: «Μπορούμε να τους αποκλείσουμε back to back»

Ελ Αραμπί για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ: «Μπορούμε να τους αποκλείσουμε back to back»

Δείτε την εκπομπή μας:

Ο ήρωας του περσινού θριάμβου στο Λονδίνο, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μίλησε για τα φετινά ματς με την Άρσεναλ και στάθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να τα καταφέρει και φέτος.

Στο ερυθρόλευκο match programme, ο Μαροκινός «κίλερ» του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί είπε αρχικά:

«Αυτό που θυμάμαι από το Λονδίνο είναι μία όμορφη βραδιά, μία όμορφη νίκη, ότι σκόραρα στα τελευταία λεπτά. Πιστεύω αυτό δεν θα ξεχαστεί από τους φιλάθλους της ομάδας. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι φτάσαμε στον στόχο μας και ανταμειδθήκαμε για τις προσπάθειές μας», είπε αρχικά ο Ελ Αραμπί και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αν μπορεί ο Ολυμπιακός να επαναλάβει back to back την Άρσεναλ.

«Ναι, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι όπως πέρυσι. Η Άρσεναλ δεν είναι ίδια ομάδα, ούτε και εμείς. Υπάρχει ποιότητα και το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε καλό παιχνίδι, παρόλο που είναι άσχημο το ότι θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας, γιατί μαζί τους αποκτούμε μία τεράστια δύναμη, ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκης».

Στη συνέχεια τόνισε ότι το γκολ του απέναντι στην Άρσεναλ θα παραμείνει σημαντiκό για τον ίδιο, ενώ αναφέρθηκε στη διαφορά που υπάρχει στο πρωτάθλημα και τις προκρίσεις που έχει πετύχει η ομάδα του στα τελευταία λεπτά.