Ελ Αραμπί: Αυτό είναι το πρόσωπο που αφιέρωσε το γκολ με χειροπέδες! (vid + pic)

Ελ Αραμπί: Αυτό είναι το πρόσωπο που αφιέρωσε το γκολ με χειροπέδες! (vid + pic)

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο Ελ Αραμπί έκανε αίσθηση με την εμφάνιση του κόντρα στην Αντβέρπ αλλά και τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό στο γκολ που σχημάτισε τις χειροπέδες με τα χέρια του.

Έδωσε την εξήγηση του ο Μαροκινός μπόμπερ. Τόνισε πως ήταν αφιέρωση για ένα πολύ δικό του πρόσωπο.

Κάτι που έγινε για να διαλύσει άμεσα τα σενάρια πως ήταν πανηγυρισμός που αφορούσε τον Σεμέδο. Και την περιπέτεια που περνάει.

Αλλά ο Ελ Αραμπί εννοούσε κάτι διαφορετικό με αυτό που έκανε. Στις δηλώσεις του, μετά το ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός, είπε πως πρόκειται για ένα δικό του άνθρωπο. Για έναν φίλο που είναι κοντά στην οικογένεια του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός δεν είναι άλλος από τον Αϋμαν Οσμάν Μέντες. Είναι αυτός που βρίσκεται κοντά του από τις πρώτες στιγμές που είναι στην Ελλάδα.

Τον βοηθάει στην καθημερινότητα του και είναι μαζί πολλές ώρες.

Οι δυο τους είχαν κουβεντιάσει για το ματς με την Αντβέρπ. Με τον Ελ Αραμπί να είχε κάνει γνωστή την πρόθεση του να σκοράρει. Και να βάλει ένα τέλος σε όσους είχαν αρχίσει να λένε πως δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν.

Για να πάρει από τον άνθρωπο του, όπως είπε ο Ελ Αραμπί, την απάντηση πως θα σκοράρει. Και αν το κάνει να του αφιερώσει.

‘Όπως κι έγινε με τον διεθνή επιθετικό να του κάνει μια ιδιαίτερη αφιέρωση. Που παραπέμπει στο δέσιμο που έχουν και το πόσο τον έχει βάλει μέσα στην οικογένεια του.

Δείτε παρακάτω και παλαιότερη φωτογραφία με τους δυο τους από το «Hitmen Paintball Varis», όπου διατηρεί ο Αϋμαν. Και αποτελεί πόλο έλξης πολλών ποδοσφαιριστών και όχι μόνο.

Ελ Αραμπί: Αυτό είναι το πρόσωπο που αφιέρωσε το γκολ με χειροπέδες! (vid + pic)