Δύο Κύπελλα σε δύο ώρες, ΜΟΝΟ ο Θρύλος!

Δύο Κύπελλα σε δύο ώρες, ΜΟΝΟ ο Θρύλος!

Δείτε την εκπομπή μας

Μια ακόμη μεγάλη ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Ο Θρύλος πανηγύρισε δύο κούπες μέσα σε δύο ώρες, στη Λάρισα! Άνδρες και Γυναίκες στο Πόλο, κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας και απέδειξαν την ανωτερότητά τους στην πισίνα, παίρνοντας τις κούπες!

Την αρχή έκαναν οι Γυναίκες, οι οποίες επικράτησαν με 14-7 της Γλυφάδας και πήραν το 4ο Κύπελλο της ιστορίας τους, με τον Ολυμπιακό να είναι ο πολυνίκης του θεσμού και το απόλυτο αφεντικό! Οι κοριτσάρες του Θρύλου πήραν το τρίτο τρόπαιο της σεζόν, μετά από το Super Cup και τη Euroleague και τώρα φουλάρουν για το Πρωτάθλημα.

Δύο ώρες μετά, οι Άνδρες του Ολυμπιακού κατέκτησαν με τη σειρά τους το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας με 9-8 της Βουλιαγμένης, σε έναν αρκετά επεισοδιακό τελικό. Ο Θρύλος κατέκτησε το 23ο Κύπελλο της ιστορίας του! Είναι ο πολυνίκης του θεσμού και «καθάρισε» τη Βουλιαγμένη με πολυτιμότερο παίκτη τον κορυφαίο πολίστα του κόσμου, Φίλιπ Φιλίποβιτς!

Μεγάλη ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Μια ακόμη! Ο Θρύλος στην κορυφή! Δύο ακόμη κούπες στην μεγάλη συλλογή του Θρύλου!

https://www.gavros.gr/article/polo/338757-dyo-kypella-se-dyo-wres-mono-o-thrylos