Δύο Κύπελλα σε δύο ώρες, ΜΟΝΟ ο Θρύλος!

Δύο Κύπελλα σε δύο ώρες, ΜΟΝΟ ο Θρύλος!

Δείτε την εκπομπή μας

Μια ακόμη μεγάλη ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Ο Θρύλος πανηγύρισε δύο κούπες μέσα σε δύο ώρες, στην Πάτρα! Άνδρες και Γυναίκες στο Πόλο, κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας και απέδειξαν την ανωτερότητά τους στην πισίνα, παίρνοντας τις κούπες!

Την αρχή έκαναν οι Γυναίκες, οι οποίες επικράτησαν με 11-6 της Βουλιαγμένης και πήραν το 5ο Κύπελλο της ιστορίας τους, με τον Ολυμπιακό να είναι ο πολυνίκης του θεσμού και το απόλυτο αφεντικό! Οι κοριτσάρες του Θρύλου πήραν για ένα ακόμα τρόπαιο στη φετινή σεζόν, μετά από το Super Cup, φουλάρουν για όλες τις υπόλοιπες κούπες

Δύο ώρες μετά, οι Άνδρες του Ολυμπιακού κατέκτησαν με τη σειρά τους το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας με 14-4 τον Παναθηναϊκό. Ο Θρύλος κατέκτησε το 24ο Κύπελλο της ιστορίας του! Είναι ο πολυνίκης του θεσμού και «καθάρισε» τον «πελάτη», με πολυτιμότερο παίκτη τον κορυφαίο αρχηγό του Θρύλου, Ντίνο Γεννηδουνιά!

https://www.gavros.gr/article/polo/354981-dyo-kypella-se-dyo-wres-mono-o-thrylos

Μεγάλη ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Μια ακόμη! Ο Θρύλος στην κορυφή! Δύο ακόμη κούπες στην μεγάλη συλλογή του Θρύλου!