Χρόνια Πολλά Ελλάδα, Χρόνια Πολλά σε όλους τους Ελληνες απανταχού της γής

Έπαρση – υποστολή σημαίας
Σημαιοστολισμός και φωταγώγηση κτιρίων, έπαρση και υποστολής της ελληνικής σημαίας, είναι οι μοναδικοί τρόποι φέτος με τους οποίους θα αποδοθούν τιμές στους ήρωες μας για την 25η Μαρτίου.

Η επίσημη έπαρση της σημαίας στο χώρο του ηρώου της πόλης, με απόδοση τιμών από την ΧΧΙ ΤΘ Ταξιαρχία Κομοτηνής, θα γίνει σήμερα και ώρα 08:00. Η υποστολή της σημαίας στον χώρο του ηρώου της πόλης με μέριμνα του ΑΔΦΚ την θα γίνει σήμερα και ώρα 18:10.

Τηλεοπτικό μήνυμα Προέδρου της Δημοκρατίας
Τηλεοπτικό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό απηύθυνε το βράδυ της Τρίτης 24 Μαρτίου, από την συχνότητα της ΕΡΤ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Στο μήνυμά της, η κα Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και στις δύσκολες συνθήκες, που διαμορφώνονται τόσο στη χώρα μας, όσο και σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ ζήτησε από τους Έλληνες να μείνουν σπίτι.

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης η Πρόεδρος συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου. Η κα Αγγελοπούλου ανέλυσε τους στόχους της Επιτροπής που εστιάζονται όχι μόνο στην επανάσταση του 1821, αλλά και στην εξέλιξη του ελληνικού κράτους τα τελευταία 200 χρόνια. Παρουσίασε επίσης τη μεγάλη ανταπόκριση που έχει η προσπάθειά της και ζήτησε τη στήριξη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο έργο της.

Από θέσης της, η κα Σακελλαροπούλου υπογράμμισε την υποστήριξη της πολιτείας και του συνόλου των Ελλήνων για ένα δημιουργικό εορτασμό της κορυφαίας αυτής επετείου. Τόνισε τέλος, ότι οι δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, μαζί με όλον τον πλανήτη, μπορούν να δώσουν μια διαφορετική ώθηση στην προσπάθεια της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», για να κινητοποιήσει τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας.