Χολέμπας: «Δεν μπορούμε να το δεχτούμε»

Χολέμπας: «Δεν μπορούμε να το δεχτούμε»

Δείτε την εκπομπή μας :

Αναλυτικά ο Χοσέ Χολέμπας μίλησε:

Για την ισοπαλία και τους τραυματισμούς: Αυτά συμβαίνον στο ποδόσφαιρο. Είμαστε δυσαρεστημένοι με την ισοπαλία. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ισοπαλία. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι παραχωρήσαμε τόσο εύκολα ένα πέναλτι. Τα δώσαμε όλα για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε δυσαρεστημένοι και κανείς δεν μπορεί το πιστέψει ότι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα για εμάς.

Για το αν επηρέασε η Αϊντχόφεν: Αυτή τη στιγμή πολλά μπορούμε να πούμε, αλλά το πιο σωστό είναι να συγκεντρωθούμε στον εαυτό μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Τα παιχνίδια πρέπει να τα παίρνουμε ένα-ένα και τώρα να συγκεντρωθούμε στο ματς που έρχεται.

Για το αν είναι ώρα αντίδρασης: Φυσικά και συμφωνώ με τον προπονητή. Πρέπει να αντιδράσουμε με τον σωστό τρόπο. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα. Προηγηθήκαμε στο σκορ, όμως, χάνουμε εύκολα τη συγκέντρωση μας. Με τους τραυματισμούς χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Δεν έχει γίνει κάτι κακό, είμαστε ακόμα πρώτοι στη βαθμολογία. Δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωση μας μέσα στο παιχνίδι και να δείχνουμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε.