Χάρισον: «Η καλύτερη ευκαιρία…»

Ξένοι και Έλληνες παίκτες, Αμερικανοί ή μη, δένουν ο ένας με τον άλλο, στον νέο Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα. Μεταξύ αυτών και ο Άαρον Χάρισον, ο οποίος βγάζει ήδη καλά πράγματα, στο παρκέ! Ο Αμερικανός του Θρύλου μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και τους στόχους της νέας σεζόν.

Δείτε την εκπομπή μας:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στόχος μας είναι να μπούμε στα playoffs. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και να παίρνουμε νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ευκαιρία για μένα, μια πραγματικά σπουδαία ευκαιρία. Κόντρα στη Μακάμπι θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε καλή και δυνατή άμυνα. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ομαδικά και σκληρά».

Για την θητεία του στη Γαλατάσαραϊ: «Με βοήθησε να συνηθίσω το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ και θα θυμάμαι πάντα τη σεζόν που πέρασα εκεί».

Για το σύντομο πέρασμά του από το ΝΒΑ: «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Δεν το έζησα όπως θα ήθελα, αλλά σίγουρα ήταν πολύ όμορφο να παίζεις με συμπαίκτες όπως ο Κέμπα Γουόκερ στους Χόρνετς ή ο Ντιρκ Νοβίτσκι στους Μάβερικς, αλλά και να βλέπεις τι χρειάζεται για να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο».

Για την αποχώρησή του από το Ντάλας: «Δεν είχα παίξει καλά και υπήρχε αβεβαιότητα για το μέλλον μου. Είναι δύσκολο να ξέρεις το μέλλον σου στο μπάσκετ. Πλέον όμως δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Θα γίνω 26 και απολαμβάνω να παίζω. Αν επιστρέψω στο ΝΒΑ θα είναι σπουδαίο, αν όχι δεν πειράζει».