Αυτό είναι το επίπεδο…

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να βγει και ο… κακός, επιμένοντας να αρθεί η απόφαση για τη Ριζούπολη, ως έδρα του τελικού Κυπέλλου και φτάνοντας το θέμα μέχρι την… UEFA.

Δείτε την εκπομπή μας

Λες και δεν μπορούμε εμείς, μόνοι μας, ως ελληνικό ποδόσφαιρο, να συμφωνήσουμε ότι αυτή η επιλογή είναι -επιεικώς- απαράδεκτη και να προχωρήσουμε στον ορισμό ενός ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ και ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥ γηπέδου, ως έδρα του τελικού του Κυπέλλου. Της μεγάλης διοργάνωσης της ΕΠΟ!

Δυστυχώς, όλη αυτή η ιστορία, γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου, την Επιτροπή που ψήφισε και όρισε Ριζούπολη, την ακαταλληλότητα του γηπέδου και την αστεία ρητορική περί… ελέγχου και εξέτασής του, πριν ληφθεί η απόφαση, μαρτυρά το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας, συνολικά.

Αυτή είναι η εκτίμηση, στην οποία έχει το ποδόσφαιρό μας, η ΕΠΟ του Γραμμένου. Τόσο… ψηλά έχουν τον τελικό του Κυπέλλου, στον οποίο δύο πρωτοκλασάτες ομάδες της χώρας θα διεκδικήσουν ένα τρόπαιο, για να κλείσουν τη σεζόν. Τόσο πολύ ενδιαφέρει την ΕΠΟ, η εικόνα που θα βγει προς τα έξω, από τον τελικό του Κυπέλλου. Η εικόνα που θα κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό, και η οποία θα… διαφημίσει, το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα διαφημίσει; Μάλλον θα… δυσφημίσει, στη Ριζούπολη.
Πηγή Gavros.gr