Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Καμαρά, “θα είμαι πάντα ευγνώμων” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την εκπομπή μας

Ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τους “ερυθρόλευκους” σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

Το συμβόλαιο του Μαντί Καμαρά με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται, με αποτέλεσμα ο 27χρονος μέσος, που ήταν “ξένο σώμα” στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν, να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τους Πειραιώτες.

Ο Καμαρά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικύωσης το βράδυ της Τρίτης (4/6) είπε… αντίο στους “ερυθρόλευκους” και τους οπαδούς του συλλόγου.

«Tο να σε αποχαιρετήσω δεν είναι εύκολο. Αυτός ο σύλλογος υπήρξε για μένα ένας μεγάλος ‘ναός’ γνώσης για πολλά χρόνια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κατέληγε σ’ αυτό, όταν κοιτάζω πίσω και βλέπω ότι έπαιξα εκατοντάδες αγώνες για αρκετά χρόνια. Αυτό με κάνει εξαιρετικά περήφανο.

Ήταν απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και να κατακτώ πολλά τρόπαια.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της περιόδου μου στον σύλλογο μοιράστηκα τα αποδυτήρια με κάποιους φανταστικούς συμπαίκτες από τους οποίους έμαθα πολλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς και εύχομαι καλή επιτυχία στον σύλλογο».