Αγγελόπουλοι: «Ο στόχος για την 8άδα είναι ρεαλιστικός, χαρούμενοι που προσφέρουμε»

Ό Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν για την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού («Monday Night Against Covid-19»), αλλά και για την εικόνα που έχουν για τη φετινή ομάδα.

Η πρώτη αναμέτρηση του μεγαλόπνοου εγχειρήματος της ΚΑΕ Ολυμπιακός (νίκη επί του Κολοσσού), με την ονομασία «Monday Night Against Covid-19» ολοκληρώθηκε. Και οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν για την πρωτοβουλία, ενώ εξέφρασαν και την άποψή τους για την πορεία του Ολυμπιακού στη EuroLeague.

«Είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, Φιλικοί αγώνες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΡΤ που είναι αρωγός στην προσπάθειά μας. Είναι μία ευκαιρία για να δει όλη η Ελλάδα την ομάδα σε ένα ελεύθερο κανάλι. Κάποιοι δεν την έχουν. Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε στην κοινωνία. Θα κάνει καλό και στην ομάδα. Είναι άλλο να παίζεις και να βλέπει ο κόσμος από την τηλεόραση. Έχει άλλη σοβαρότητα, χρειάζεται άλλη οργάνωση», επεσήμανε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να προσθέτει αναφορικά με τα κρούσματα covid19 που είχε ο Ολυμπιακός: «Ήμασταν θύματα του κορονοϊού, τώρα όλοι οι παίκτες είναι καλά. Ό,τι και αν κάνεις, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, είναι λίγο. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα. Αθλητισμός και κοινωνία είναι ένα».

Όσο για τη φετινή σεζόν; Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος υπογράμμισε: «Καλά έχουμε πάει, εκτός από την ήττα στο ματς με τη Ζαλγκίρις. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική. Ο στόχος για την 8άδα είναι ρεαλιστικός. Δεν υπάρχουν θεατές στα γήπεδο, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά».

«Πάμε καλά, είμαστε αισιόδοξοι», ήταν η ατάκα του αδερφού του.