Ο Έισι Λο κατέληξε στην επέμβαση

Ο Ολυμπιακός έκανε δεκτό το αίτημα του Λο να χειρουργηθεί στις Αμερική.Ο Αμερικανός χαιρέτησε την ομάδα  και επέστρεψε στην πατρίδα του.Screen Shot 2013-10-30 at 7.02.16 PM

Ο Έισι Λο κατέληξε στην επέμβαση που θα ακολουθήσει, επιλέγοντας το χειρουργείο που του πρότεινε ο προσωπικός του γιατρός.Ο Ολυμπιακός έκανε δεκτό το αίτημα του αριστερόχειρα γκαρντ και έδωσε την έγκριση στον παίκτη ώστε να προχωρήσει. Ο 29χρονος  πήγε το Σάββατο  στην προπόνηση της ομάδας  και χαιρέτησε όλα τα μέλη της ομάδας των, καθώς σύντομα θα επιστρέψει στην πατρίδα του ώστε να μπει στο χειρουργείο.

Ο  Λο προτίμησε την πρόταση για χειρουργείο του προσωπικού του γιατρού, θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο έχει πολλές πιθανότητες να ξεπεράσει μόνιμα το πρόβλημα του στο αριστερό του γόνατο. Αυτό, σημαίνει πως ο Αμερικανός γκαρντ θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τουλάχιστον έξι μήνες, άρα τέλος η σεζόν για τον 29χρονο.Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο με τον παίκτη για μία ακόμη σεζόν, αλλά αν η συνεργασία τους συνεχιστεί θα φανεί στην πράξη.