ΚΙΝ : Η ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Κιν άσκησε κριτική στην πρώην ομάδα του, τονίζοντας πως χρειάζεται πέντε με έξι παίκτες και επεσήμανε πως η Μάντσεστερ θα καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό.1

Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, ο οποίος αγωνίστηκε στο σύλλογο για δώδεκα χρόνια (1993-2005), όντας βασικό μέλος της ομάδας που σάρωσε τους τίτλους σε Αγγλία και Ευρώπη, μίλησε για την ερχόμενη αναμέτρηση των “κόκκινων διαβόλων” με τον Ολυμπιακό σε βρετανικά ΜΜΕ, ενώ παράλληλα, άσκησε κριτική στην πρώην ομάδα του.
Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος Ιρλανδός ποδοσφαιριστής, είπε :“H Γιουνάιτεντ έκανε εκπτώσεις στις μεταγραφές τα τελευταία χρόνια και δεν απέκτησε μεγάλους παίκτες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παρουσιάσουν αυτό το ρόστερ φέτος. Εκτιμώ πως ο Μόγιες χρειάζεται πέντε με έξι παίκτες ώστε να ανέβει επίπεδο η ομάδα, κάτι που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε το καλοκαίρι. Η Μάντσεστερ πρέπει να επιστρέψει στην κορυφή, στην οποία και ανήκει”.
Και συνέχισε: “Αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός στο Champions League. Η διοργάνωση έχει δρόμο μπροστά της και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στους επόμενους μήνες. Πιστεύω πάντως η Γιουνάιτεντ θα καταφέρει να κερδίσει και να περάσει τον Ολυμπιακό, ειδικά από την στιγμή που επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους οι Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ. Η Γιουνάιτεντ παραμένει επικίνδυνη, αρκεί να λειτουργήσουν ενωμένοι σαν ομάδα”.