Καραπιάλης:«Είναι από τα παιχνίδια που περιμένει όλος ο κόσμος»

Ο Βασίλης Καραπιάλης μιλάει στο novasports.gr τις παραμέτρους της αναμέτρησης των «αιωνίων» λέγοντας τη γνώμη του για τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.109631

Αναλυτικά:

«Είναι από τα παιχνίδια που περιμένει όλος ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και έχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Η νίκη σε τέτοια ματς παίζει σημαντικό ρόλο για όλους αλλά σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό.
Θέλει προσοχή ο Παναθηναϊκός, γιατί δεν είχε μεσοβδόμαδο παιχνίδι και αυτό ίσως παίξει το ρόλο του. Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως έχει τον πρώτο λόγο και λόγω “Καραϊσκάκη”».
Για το πώς μπορεί να επιδράσει το παιχνίδι της Τρίτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Θεωρώ πως θα επιδράσει θετικά. Δεν νομίζω να επηρεαστεί από την κούραση γιατί έχει μεγάλο ρόστερ και είναι θέμα προπονητή από εκεί και πέρα η διαχείρισή του. Έχει το υλικό και τις λύσεις ο Ολυμπιακός για να ανταποκριθεί, άλλωστε όποιος και να μπει στο παιχνίδι θα δώσει το 100%. Ο κόσμος θα παίξει το δικό του ρόλο σε αυτό.
Ο Παναθηναϊκός είναι νέα ομάδα αλλά έχει και έμπειρους παίκτες, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Δεν νομίζω πως κάποιος έχει να κρύψει κάτι από τον άλλον, το σκάουτινγκ έχει προχωρήσει τόσο πολύ σήμερα που όλοι γνωρίζουν τα πάντα. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι με ποιότητα, χωρίς επεισόδια».
Όσον αφορά στο ματς του Φαλήρου με τους «κόκκινους» διαβόλους και τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ:
«Θέλω να δώσω καταρχάς συγχαρητήρια σε όλους, παίκτες, προπονητή, κόσμο, διοίκηση. Η ψυχολογία είναι σίγουρα με το μέρος του Ολυμπιακού, η Γιουνάιτεντ έχει πολλά προβλήματα αλλά παραμένει Γιουνάιτεντ. Πρέπει να σβήσουμε από τη μυαλό μας τον πρώτο αγώνα. Ο Ολυμπιακός θα περάσει δύσκολη βραδιά στο Μάντσεστερ, πιέζουν από νωρίς και τρέχουν πολύ στα αγγλικά γήπεδα.
Για μένα ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει στο μυαλό του να σκοράρει. Αν πετύχει ένα γκολ, μετά θα πρέπει να πετύχει τέσσερα η Γιουνάιτεντ για να προκριθεί. Να προσέξει την άμυνά του, αλλά να μην έχει μοναδικό στόχο μόνο το μηδέν πίσω, πρέπει να κοιτάξει και το πώς θα σκοράρει για να έχει πιθανότητες.
Πρέπει να υπάρχει σεβασμός αλλά όχι φόβος. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Γιουνάιτεντ, έχει πολλά προβλήματα, σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του Φαλήρου».