Εισαγγελική δίωξη σε ΠΑΟ-ΠΑΟΚ…

Με σοβαρές ποινές κινδυνεύουν Παναθηναϊκός (-3 βαθμοί και 2-3 αγωνιστικές) και ΠΑΟΚ (-5 βαθμοί και 4 αγωνιστικές) για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στον τελικό Κυπέλλου που έγινε το περασμένο Σάββατο (26/4) στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» πρωτογενώς, ο «δικέφαλος» αν προηγηθεί τιμωρία του για εκτεταμένα επεισόδια στο δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

paok-pao-telikos-kypeloy

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 (περ. α, β, γ και δ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 περ. α και γ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στις 26/4).

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αμφότερες οι ΠΑΕ καλούνται για εκτεταμένα επεισόδια, αλλά για τον Παναθηναϊκό το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ καθώς περιλαμβάνεται όλο το άρθρο 15, παράγραφος 6. Σε αυτό αναφέρονται επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου, στις κερκίδες, στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο.

Ετσι οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών, ποινή τιμωρίας της έδρας τους για 2-3 αγωνιστικές και πρόστιμο 200.000 ευρώ.

Ετσι οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών, ποινή τιμωρίας της έδρας τους για 2-3 αγωνιστικές και πρόστιμο 200.000 ευρώ.

Στην Πρώτη_Γραμμή Του Ερυθρόλευκου Πύρινου Λαού!!!     Red Agent7 και στο facebook…