Η Συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο.1078289

Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε. Ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση. Νιώσατε κι εσείς το ίδιο;
Ξέραμε πως η πρόκρισή μας θα ερχόταν μέσα από μία πολύ σκληρή αναμέτρηση. Γνωρίζουμε όλοι ότι ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που παλεύει με εντυπωσιακό τρόπο που δεν χαρίζει τίποτα. Η πρόκριση είναι δίκαιη, γιατί ήμασταν στη συνολική εικόνα καλύτεροι, αν και ο Ατρόμητος είναι ένας αντίπαλος πολύ σκληρός. Στο πρώτο παιχνίδι πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ένα βήμα πριν από την πρόκριση. Όμως σε εκείνο το παιχνίδι ο Σηφάκης ήταν καταπληκτικός, όπως ήταν και σήμερα. Έχουμε παίξει καλά σε αυτούς τους προκριματικούς αγώνες και έχουμε αγωνιστεί, πράγμα το οποίο είναι σημαντικό για μία ομάδα που θα πρέπει να βελτιώνεται.

Θα θέλαμε να μας σχολιάσετε την απόδοση του Εντινγκά, ο οποίος σε άλλα ματς δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής. Σήμερα όμως έδειξε να ανταποκρίνεται μια χαρά στις απαιτήσεις του αγώνα.
Είναι κάτι το οποίο λέμε συνεχώς και επαναλαμβάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους και όσοι την εκμεταλλεύονται θα παίζουν.

Έλειψαν κάποια στοιχεία από τον Ολυμπιακό ή είστε ευχαριστημένος από αυτά που είδατε;
Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Στο ημίχρονο παρόλο που χάναμε, οι παίκτες είχαν κρατήσει την ηρεμία τους. Υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες που άγγιξαν την τελειότητα, όπως για παράδειγμα ο Ολαϊτάν, του οποίου η απόδοση ήταν καταπληκτική. Στην άμυνά μας δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου. Πιστεύω δεν κάναμε λάθη. Και εγώ προσωπικά προτιμώ να βλέπω την ομάδα μου σε τέτοιου είδους παιχνίδια παρά όπως έγινε το Σάββατο στην Βέροια. Γνωρίζοντας το πόσο δύσκολος είναι ο Ατρόμητος, σήμερα η πρόκρισή μας είναι μία πάρα πολύ μεγάλη.

Δύο μήνες μετά το παιχνίδι με την Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός δεν είχε πίεση στο πρωτάθλημα. Σήμερα όμως είχε. Αυτό θα σας βοηθήσει ως προς την προετοιμασία σας για τη Μάντσεστερ;
Πίεση υπάρχει πάντα, αλλά ίσως να μην φαίνεται στα παιχνίδια. Υπάρχει καθημερινά στις προπονήσεις. Σήμερα το ματς μπορεί να έληξε ισόπαλο, αλλά έχει γεύση νίκης και είναι ένα από τα παιχνίδια που είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το ματς του Σαββάτου. Δεν ήταν όμως τόσο σημαντική η νίκη επί της Βέροια, όσο το σημερινό αποτέλεσμα. Εμείς καθημερινά προπονούμαστε και δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στα υψηλού επιπέδου παιχνίδια.