Η ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ.

ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ.

12313673_1680835282152141_5739831966961430763_n

Γεια σας αδέρφια μου και αδερφούλες μου.Με τη χθεσινή νίκη επί της Λαμποράλ με 59-52 είναι στην κορυφή ο Ολυμπιακός με 6-1.

Χωρίς κάποιους βασικούς παίχτες ο Θρύλος απέδειξε πως έστω και χωρίς εκείνους δεν κάθεται να χάσει και ούτε τον σταματάει τίποτα.Θέληση,πάθος και ομαδικότητα ήταν αυτά που βρίσκονταν στο μυαλό των ερυθρόλευκων από την αρχή μέχρι το τέλος.Ακόμα και με την κούραση που υπήρχε από ένα σημείο και μετά,δεν τα παράτησαν.Μία άμυνα βγαλμένη από άλλη φαντασία έδωσε το βήμα για νίκη,απέναντι σε μία ομάδα που πάντα κάνει επιθέσεις.Ο Αθηναίου ξεχώρισε ειδικά στη τελευταία περίοδο αλλά την νίκη πάντα την φέρνει όλη η ομάδα και όχι ένας.

Ξεκίνησε από την αρχή δυναμικά ο Ολυμπιακός,κάνοντας τη Λαμποράλ να πηγαίνει από το ένα λάθος στο άλλο.Στα μισά του αγώνα η ομάδα του φανταστικού Γιάννη Μπουρούση άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και να βρίσκει πατήματα όμως και εκεί βρήκαν εμπόδιο την άμυνα του Ολυμπιακού,με αποτέλεσμα ο Θρύλος με αυταπάρνηση και εγωισμό να βγαίνει νικητής.

Πάμε πολύ καλά και θα είμαστε ακόμα καλύτερα με την επιστροφή των τραυματισμένων βασικών.Ο Σπανούλης τραυματίστηκε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει γρήγορα.

Χριστόδουλος Καλλιώρας