Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο οπαδός του Εθνικού

10421968_137553573105819_2433872094071268772_n

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο οπαδός του Εθνικού

Έδωσε τη μάχη για τη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο οπαδός του Εθνικού, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, απεβίωσε, έπειτα από σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχτηκαν στο γήπεδο της Αλικαρνασσού στις 14 Σεπτεμβρίου, όπου ο τοπικός Ηρόδοτος αντιμετώπισε την ομάδα του Πειραιά, στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Έπειτα από τη διαπίστωση των σοβαρών τραυμάτων του, οι γιατροί του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου αποφάσισαν ο ασθενής να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα.

Η αεροκομιδή του άτυχου οπαδού, που δέχτηκε την επίθεση οπαδών του Ηροδότου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της αγαπημένης του ομάδας με το σύλλογο της Αλικαρνασσού, στήθηκε σε χρόνο-ρεκόρ.

Στην εντατική μονάδα του «401» έδωσε τη μάχη για τη ζωή, αλλά τελικά ο άτυχος οπαδός δεν τα κατάφερε. Είχε κτυπηθεί πολύ άσχημα στο κεφάλι.

Ο άτυχος οπαδός του Εθνικού είχε κτυπηθεί στα σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, όταν λιγοστοί οπαδοί της κρητικής ομάδας πήγαν στην κερκίδα όπου βρίσκονταν οι περίπου 20 οπαδοί του Εθνικού.

Εκεί προσπάθησαν να πάρουν το πανό που κρατούσε ο άτυχος Κατσούλης, κτυπώντας τον με μπουνιές στο κεφάλι, όπως δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Κατσούλη σκόρπισε τη θλίψη. Ήταν 46 ετών.

http://www.filathlos.gr/