Μπαρτζώκας : παιχνίδι προετοιμασίας για την Εφές

Ως παιχνίδι προετοιμασίας για το παιχνίδι με αντίπαλο την Εφές, χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον αγώνα με τον Κολοσσό.Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις… ανάσες που έπρεπε να πάρουν κάποιοι παίκτες του:bartzokas

“Το παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε ως παιχνίδι προετοιμασίας για την Εφές. Οι Πρίντεζης, Λοτζέσκι και Μπέγκιτς που έχουν κάποια μικροπροβλήματα μπορούσαν να παίξουν αλλά προτιμήθηκε να ξεκουραστούν. Θέλουμε να δίνουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες μας.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει διάθεση να διαλύσει καμία ομάδα. Κερδίσαμε την Λαμποράλ Κούτσα και την Ουνικάχα με μεγαλύτερες διαφορές. Ο Κολοσσός είναι μια σοβαρή ομάδα κι έμεινε στο παιχνίδι του. Συγχαρητήρια στον κόουτς”, σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο νεαρός Ανδρέας Χριστοδούλου έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που πάτησα παρκέ. Το κεφάλι κάτω τώρα, συνεχίζουμε τη δουλειά, δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Μπήκαμε λίγο παγωμένοι στο παιχνίδι, αλλά τελικά παίξαμε όπως θέλαμε και φτάσαμε στη νίκη. Συνεχίζουμε τη δουλειά και κοιτάμε την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές. Σε αυτή τη φάση που είμαι τώρα πρέπει σε κάθε προπόνηση να είμαι όλο και πιο σκληρός για να βελτιώνομαι και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Να παίζω όσο καλύτερα γίνεται στην άμυνα, να μην κάνω λάθη και μπροστά θα βγουν οι φάσεις στην επίθεση”.