Τα υπέρ και τα κατά του κάθε ζωδίου στο γάμο!

Τα υπέρ και τα κατά του κάθε ζωδίου στο γάμο!

Πριν πεις το “Δέχομαι”, καλό είναι να ξέρεις απ’ όλες τις απόψεις τι θα βρεις μπροστά σου, σε περίπτωση που πάρεις την απόφαση να δεθείς με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο σου. Γι’ αυτό, είναι μια πολύ καλή ιδέα να εξετάσεις ΚΑΙ το ζώδιό του. Πώς είναι και πώς δρα δηλαδή ένας Κριός στο γάμο;

Πιστεύεις ή όχι στα ζώδια, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι κάποια σημάδια του αστρολογικού χάρτη του καθενός δεν είναι τυχαία, οπότε διάβασε και πάρε μια ιδέα.

Κριός

Για καλή σου τύχη, με έναν Κριό δεν θα βαρεθείς ποτέ, καθώς είναι λάτρης της διασκέδασης και αλέγκρος τύπος. Από την άλλη πλευρά, τείνει να κάνει και να θέλει τα πράγματα με το δικό του τρόπο, ενώ μπορεί να γίνει λίγο εγωιστής και αυταρχικός, ενίοτε.

Ταύρος

Τα καλά νέα είναι πως ο Ταύρος είναι πιστός, εργατικός και -ειλικρινά- θα γυρνά στο σπίτι κάθε βράδυ την ίδια ώρα. Του αρέσουν οι μικρές πολυτέλειες στη ζωή, ενώ είναι ο “βράχος” που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν σε εκείνον. Τα όχι και τόσο καλά νέα είναι πως θα περιμένει εξίσου κι από σένα να είσαι αφοσιωμένη και αξιόπιστη, οπότε αν χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ως “ελεύθερο πνεύμα”, “αερικό” και όλα τα συναφή, καλύτερα να μην το προχωρήσεις με τον Ταύρο σου.

Δίδυμος

Αυτός ο τύπος γεννήθηκε με το χαρακτηριστικό της πολυλογίας, κάτι που μπορεί να είναι καλό και κακό, ανάλογα με την περίπτωση. Είναι καλός συνομιλητής, έχει ενδιαφέρον και είναι έξυπνος.. Ωστόσο, μπορεί να μιλάει ασταμάτητα, χωρίς απαραίτητα να σου αφήνει χώρο και χρόνο για να απαντήσεις. Του αρέσει η ποικιλία αλλά μπορεί να φοβάται τη δέσμευση.

Καρκίνος

Όλοι αγαπούν ένα μεγάλο αρκούδο. Πού κολλάει αυτό; Στο ότι ο Καρκίνος σε σχέση (και στο γάμο, δηλαδή) θα είναι για σένα αυτό. Είναι μετρημένος, αγαπά την οικογένεια και καταλαβαίνει πραγματικά και τα δικά σου συναισθήματα. Ωστόσο, καμιά φορά έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες, μπορεί να σε συγκρίνει με την (τέλεια) μητέρα του και ενδεχομένως να είναι συχνά πιο άκεφος από εσένα (καθότι ευαίσθητος).

Λέων

Αρχικά, δεν βαριέσαι στιγμή μ’ ένα Λέοντα. Είναι η ψυχή της παρέας, δυναμικός και λαμπερός. Ωστόσο, ταράζεται κάπως όταν δεν είναι το κέντρο της προσοχής, εκνευρίζεται εύκολα και είναι ενίοτε και ματαιόδοξος. Εν ολίγοις, για να κάνεις έναν επιτυχημένο γάμο με το Λέοντα σύντροφό σου, απλώς σιγουρέψου ότι έχεις δύο καθρέφτες στο μπάνιο. Δεν μπορεί να τον μοιράζεται. Πώς θα καμαρώσει τον εαυτό του;

Παρθένος

Αν έχεις έλλειψη οργάνωσης στην καθημερινότητά σου, ειδικά σε ό,τι αφορά στα οικονομικά, τότε ο Παρθένος είναι αυτό που χρειάζεσαι στη ζωή σου. Είναι αφοσιωμένος και πατά γερά στη γη. Παρόλ΄αυτά, μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από υπερβολικός στην οργάνωση και η καθημερινότητά του χαρακτηρίζεται από αυστηρό πρόγραμμα. Είναι εξαιρετικά επιλεκτικός και μπορεί να στερείται αυτοπεποίθησης. Προσέχει την υγεία του και είναι πολύ έξυπνος.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι κοινωνικός, ευχάριστος, ρομαντικός και γλυκός, όχι μόνο σ’ εσένα αλλά και σε οποιονδήποτε υπολογίζει στη ζωή του. Ωστόσο, ο Ζυγός δεν αλλάζει εύκολα γνώμη και είναι γνωστός κορταδόρος. Να είσαι έτοιμη να “παλέψεις” για εκείνον, ακόμα και αν δεν σου δίνει κάποιο δικαίωμα. Είναι φύσει γοητευτικός και γίνεται εύκολα στόχος για τις γυναίκες.

Σκορπιός

Πιστός, παθιάρης, ευθύς και αποφασιστικός. Α! Εξαιρετικός και στο σεξ (αλλά αυτό μάλλον το ξέρεις ήδη). Μέχρι εδώ, όλα τέλεια. Όμως, ο Σκορπιός δεν είναι μόνο αυτά. Σου δίνει πάντα την εντύπωση ότι έχει κρυφή ατζέντα και κρατά μυστικά, ενώ τα λόγια του μπορεί να γίνουν κοφτερά σαν μαχαίρι.

Τοξότης

Του αρέσει η περιπέτεια και είναι από τη φύση του ταξιδιώτης του κόσμου. Επίσης, του αρέσει η εξέλιξη και είναι πραγματικά έξυπνος τύπος. Δυστυχώς, δεν ξέρει να χάνει τόσο σε επιτραπέζια όσο και σε σοβαρές διαφωνίες. Συχνά, γίνεται “ξερόλας” και δεν έχει ούτε το στοιχειώδες τακτ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι εργατικός και αποφασισμένος να επιτύχει, κάτι που τον καθιστά καλό οικογενειάρχη. Είναι πολύ πιστός, με δυνατή θέληση και ανεξάρτητος. Ωστόσο, μπορεί να γίνει εξαιρετικά ξεροκέφαλος, χειριστικός και ίσως να χάνει τον έλεγχο συναισθηματικά.

Υδροχόος

Παραμένει ένα παιδί στην καρδιά, γυρεύει να περάσει καλά (σε όλους τους τομείς), είναι καινοτόμος και πάντα ψάχνει τις ιδιαίτερες οπτικές της ζωής. Τα κακά νέα; Δεν μπορείς πάντα να βασιστείς σε αυτόν, καμιά φορά χειρίζεται τις καταστάσεις έτσι ώστε απλώς να διασκεδάσει (ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα που χαρακτηρίζει τη στιγμή).

Ιχθύς

Τα ψαράκια είναι γλυκά, εξαιρετικοί ακροατές, ρομαντικά και με πολύ πάθος. Δίνονται ψυχή τε και σώματι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα καλό, γιατί μπορεί κάποιος εύκολα να τα εκμεταλλευτεί. Επιπλέον, αλλάζουν εύκολα διάθεση, οπότε δεν μπορείς ποτέ να είσαι βέβαιη με ποιο “ψάρι” θα ξυπνήσεις δίπλα σου την κάθε μέρα.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike