Tα έχεις κάνει θάλασσα και θέλεις να επανορθώσεις; Δες πώς ανάλογα με το ζώδιό του!

Tα έχεις κάνει θάλασσα και θέλεις να επανορθώσεις; Δες πώς ανάλογα με το ζώδιό του!

Ό,τι πρόβλημα έχει προκύψει στη σχέση σας μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Μάθε πώς να επανορθώσεις μία κατάσταση ανάλογα με το ζώδιο του/της αγαπημένου/η σας!

lathos

Κριός:

Μην αποφεύγετε το πρόβλημα με έναν Κριό. Ζητήστε τους να σας συγχωρέσουν, παραδεχτείτε τα λάθη σας και υποσχεθείτε πως δεν τα ξανακάνετε ποτέ. Κρατήστε το λόγο σας, γιατί αν δεν το κάνετε ο Κριός δεν πρόκειται να το ανεχτεί. Μην περιμένετε τη “σωστή στιγμή” για να ζητήσετε συγνώμη, γιατί ο Κριός θα ξαναρχίσει τα ραντεβού χωρίς να το καταλάβετε. Μια δημόσια συγγνώμη μπορεί να είναι απαραίτητη αν πληγώσατε τον εγωισμό αυτού του ζωδίου.

Ταύρος:

Ο Ταύρος είναι το πιο πεισματάρικο ζώδιο. Εάν καυγαδήσατε, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι ο σύντροφός σας είχει δίκιο από την αρχή. Μέχρι να το κάνετε, οι συνομιλίες σας θα παραμείνουν στάσιμες. Είναι επίσης καλό να σκαρφιστείτε έναν τρόπο που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίζετε τυχόν μελλοντικές συγκρούσεις με έναν εποικοδομητικό, υγιεινό τρόπο. Έτσι, θα μειώσετε τους φόβους του χαμηλής αυτοπεποίθησης συντρόφου σας.

Δίδυμοι:

Στείλτε ένα αστείο μήνυμα στο οποίο ζητάτε συγγνώμη. Τίποτα δεν λυγίζει έναν Δίδυμο όπως το χιούμορ. Αν έχετε κάνει σοβαρό λάθος, γράψτε μια ειλικρινή επιστολή ζητώντας συγχώρεση από το σύντροφό σας και στείλτε το αμέσως. Αυτό το ζώδιο θαυμάζει την άμεση, αποφασιστική δράση, και δεν πρόκειται να περιμένει δίπλα από το τηλέφωνο το τηλεφώνημά σας. Αν θέλετε πραγματικά να εξομαλυνθούν τα πράγματα με έναν Δίδυμο πρέπει να επικοινωνείτε. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Δίδυμοι θα πιστέψουν ότι κάτι τους κρύβετε.

Καρκίνος :

Ο Καρκίνος απαιτεί υπομονή, λεπτότητα και διακριτικότητα. Τα συναισθήματα του Καρκίνου πληγώνονται εύκολα. Μην κάνετε μεγάλα λάθη και μην τους πειράζετε για τα δικά τους. Λέγοντας σε αυτό το ζώδιο ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς την αγάπη του συνήθως πιάνει. Εάν εξακολουθούν να γκρινιάζουν μετά την απολογία σας, μαγειρέψτε ένα γεύμα ειδικά για αυτούς και θα το ξεχάσουν αμέσως. Αφιερώστε τους περισσότερο χρόνο και να ακούτε προσεκτικά τις ανησυχίες τους.

Λέων:

Η κολακεία θα σας δώσει έναν τον Λέοντα στο πιάτο. Απολογηθείτε για τις πράξεις σας, και πείτε τους πως δεν αξίζετε την αγάπη τους. Πλημμυρίστε αυτό το ζώδιο με γκουρμέ σοκολάτες και λουλούδια. Οι Λέοντες αγαπούν να τους λατρεύουν σαν θεούς. Κάντε μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να φανείτε αντάξιοι της αγάπης τους με το να ντυθείτε έτσι όπως δεν σας έχουν ξαναδεί. Όταν Λέων δει ότι προσπαθείτε σκληρά για να κερδίσετε την αγάπη τους, θα σας αφήσουν να μπείτε ξανά στη ζωή τους.

Παρθένος:

Προσέξτε την γλώσσας σας! Οι Παρθένοι δεν ανέχονται τις βρισιές και τις κατάρες. Αν γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και να πείτε θα τους κάνετε να λιώσουν. Να είστε στην ώρα σας, και το σπίτι σας τακτοποιημένο. Αυτό το ζώδιο είναι πολύ πιθανό να δεχτεί τη συγνώμη σας, εάν έχετε διορθώσει το λάθος σας. Αν θέλετε να κάνετε μια προσφορά ειρήνης, επιλέξτε ένα καλό βιβλίο. Στους Παρθένους δεν αρέσουν οι συναισθηματικές εκδηλώσεις. Προτιμούν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με τη λογική.