Σύλβια Παπαδάκη: Το μοντέλο που μας τρελαίνει

Σύλβια Παπαδάκη: Το μοντέλο που μας τρελαίνει

Η Σύλβια Παπαδάκη αποτελεί μία από τις πιο σέξι παρουσίες της εγχώριας show biz, με υπέροχες φωτογραφήσεις που ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε. όλο τα έχουν αναφέρει ως το κορίτσι με το πιο όμορφο φυσικό στήθος στην Ελλάδα.

Με φονικές αναλογίες και βλέμμα πολλά υποσχόμενο, το μοντέλο από την Κρήτη δεν διστάζει φωτογραφηθεί ακόμα και με τα εσώρουχα βγάζοντας όλο τον αισθησιασμό της.

Η Σύλβια Παπαδάκη είναι το μοντέλο με τις εντυπωσιακές αναλογίες, που την έχουνε κάνει γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στα μάτια των ανδρών.

Με καταγωγή από την Κρήτη, η Σύλβια ποζάρει στο φακό μαγεύει όσους βρίσκονται κοντά της. Η Σύλβια Παπαδάκη έγινε γνωστή το 2008 από τη συμμετοχή και τον τίτλο της στα Playmate. Είναι εκείνη που λίγο αργότερα θα κάνει σέξι φωτογραφίσεις και με το τέλειο κορμί της πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. .

Οι αναρτήσεις στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media βάζουν είναι κάτι παραπάνω από άξιες προς θαυμασμού.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, αναγκάζουν την Σύλβια Παπαδάκη να μένει εκτός Ελλάδας.

Πριν χρόνια ξεκινούσε από τα Χανιά για να σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στην Αθήνα, και δεν πίστευε ποτέ πώς θα κάνει καριέρα σαν μοντέλο. Το κορίτσι με το ωραιότερο φυσικό στήθος στην Ελλάδα αποφάσισε παράλληλα με τις σπουδές της να βγάλει χαρτζιλίκι ποζάροντας ως μοντέλο.

Και τα κατάφερε με αποκορύφωμα το 2008 όταν πήρε τον πρώτο τίτλο στον ιστορικό πλέον διαγωνισμό Playmate. Έτσι, με τα και τον χωρισμό της αποφάσισε να φύγει για τη Νέα Υόρκη όπου αποφάσισε να μείνει μόνιμα και να εργαστεί για λογαριασμό του πρακτορείου Images.

Είναι μια κοπέλα που μας λείπει, αν και μας αρέσει που μαθαίνουμε νέα της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου η αλήθεια είναι ότι ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της στο Instagram που ακολουθούν: