Κωνσταντίνα Μαρωνίτη: Ξέρει καλά πως να…λικνίζεται στην μπάρα!!!

Κωνσταντίνα Μαρωνίτη: Ξέρει καλά πως να…λικνίζεται στην μπάρα!!!

Όσο και να ψάξετε, δε θα βρείτε πιο σέξι χορεύτρια από την Κωνσταντίνα Μαρωνίτη…

Το καυτό μελαχρινό κορίτσι με τις τέλειες αναλογίες γίνεται θέμα συζήτησης με τον χορό της και τις εντυπωσιακές καμπύλες της σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια αγαπά ιδιαίτερα το freestyle αλλά και το oriental.

Όσοι την έχετε δει καταλαβαίνετε, όσοι δεν την έχετε δει, χάνετε!

Η Κωνσταντίνα Μαρωνίτη είναι μια από τις πιο γνωστές και σέξι χορεύτριες στα club της Αθήνας, καθώς είναι η βασική χορεύτρια του δημοφιλέστερου party της χώρας «THIS IS SPASTA» και σε κάθε της εμφάνιση ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη, αφού οι καμπύλες της και ο τρόπος που τις παρουσιάζει τα χορευτικά της show μπορεί να μην σε αφήσουν να απολαύσεις το ποτό σου, ενώ παράλληλα εκτελεί και χρέη ring girl σε αγώνες MMA.

Η ρήση ότι το ρούχο κάνει τον άνθρωπο μπορεί να ισχύει για την πλειοψηφία των απλών καθημερινών ανθρώπων , όχι , όμως και για την Κωνσταντίνα Μαρωνίτη .

Στην περίπτωση της , αυτή και μόνο αυτή με το κορμί που διαθέτει έχει την δυνατότητα να φορέσει ότι της κάνει κέφι. Το σήμα κατατεθέν της Κωνσταντίνας είναι τα καλλίγραμμα και γυμνασμένα πόδια της.

Το μελαχρινό μαλλί της, την αναδεικνύει σε μία από τις πιο καυτές παρουσίες στα ελληνικά club, ενώ οι καμπύλες της ζαλίζουν τους πάντες.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε την…