Η Kayslee Collins έβαλε φωτιά στο Playboy!!!

Η Kayslee Collins έβαλε φωτιά στο Playboy!!!

Και οι δυο γονείς της ήταν τραγουδιστές και ξεκίνησε όταν ήταν πέντε χρονών. Τον Δεκέμβριο του 2011, τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Στάδιο Qualcomm στο Σαν Ντιέγκο, της Καλιφόρνιας.

Στην αρχή της καριέρας της έκανε και μια εμφάνιση σε ένα επεισόδιο του «iCarly», που πρωταγωνιστούσε  Miranda Cosgrove.

Έγινε όμως παγκοσμίως γνωστή από την τεράστια προβολή που έλαβε από την φωτογράφηση της στο Playboy του 2015, οπότε η καριέρα της απογειώθηκε.

Δείτε το κανάλι της στο youtube

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Kayslee Collins γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1991 στο San Diego της California των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και μέχρι τώρα έχει εμφανιστεί στις κινηματογραφικές ταινίες «The Homes» (2011), «The Teen Choice Awards 2007» (2007) and «Zoey 101» (2005).

Δείτε τη στο Twitter το VK το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:


Kayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee CollinsKayslee Collins