Η Ασημίνα Ιγγλέζου τα σπάει στο Instagram!!!

Η Ασημίνα Ιγγλέζου τα σπάει στο Instagram!!!

Δεν βρίσκουμε λόγια για να περιγράψουμε τον λογαριασμό της στο Instagram, αφού η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μητέρες στην Ελλάδα, με κορμί που θα ζήλευαν 20χρονες.

Έτσι, γι ακόμα μια φορά η τέλεια ξανθιά Ασημίνα Ιγγλέζου προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό με τις πόζες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το σέξι μοντέλο ανέβασε νέα φωτογραφία με την πλάτη στον ήλιο και δοκίμασε τις αντοχές μας, αφού πρώτα γονάτισε το Instagram.

Η απόλυτη ξανθιά Ελληνίδα έχει καταφέρει με 792 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 73.2 χιλιάδες followers, που την λατρεύουν..

Με την αποκαλυπτική εμφάνιση και τις αισθησιακές κινήσεις της, η εκρηκτική Ασημίνα ανάβει φωτιές στις ανδρικές καρδιές. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που κατέχει περίοπτη θέση στην λίστα με τις πιο καυτές γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Αγαπημένος της προορισμός το νησί των ανέμων, που συχνά – πυκνά ποζάρει με υπέροχα μαγιό, και μετά μας καθηλώνει από τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που ανεβάζει στον λογαριασμό της.

Δείτε τη στο το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: