Χριστίνα Ζαφειρίου: Το άψογο κορμί της … σε καλοκαιρινές εμφανίσεις!

Χριστίνα Ζαφειρίου: Το άψογο κορμί της … σε καλοκαιρινές εμφανίσεις!

Αν έπρεπε να φτιάξουμε τη λίστα με τις πιο αισθησιακές μελαχρινές της Ελλάδας, η Χριστίνα Ζαφειρίου δε θα έλειπε. Ο λογαριασμός της στο instagram είναι ό,τι καλύτερο κι ιδανικότερο για το καλοκαίρι…

Η Ελληνίδα σεξοβόμβα Χριστίνα Ζαφειρίου έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες, καθώς βομβαρδίζει καθημερινά το instagram με τις σέξι καλοκαιρινές φωτογραφίες της.

Η Χριστίνα Ζαφειρίου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις και επιδείξεις μόδας τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από μικρή τής άρεσαν οι φωτογραφήσεις και μόλις της δόθηκε η ευκαιρία, πόζαρε στον φακό, αποφασισμένη να αποτυπώσει την ομορφιά της στις ιλουστρασιόν σελίδες των περιοδικών και αυτό κάνει.

Η σέξι μελαχρινή με τις καυτές φωτογραφίες της που ανεβάζει στα social media, αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια σέξι φωτογράφιση…

To μοντέλο τον τελευταίο καιρό αποφάσισε πως έπρεπε να ανεβάσει και άλλο τη θερμοκρασία, γι’ αυτό  ανεβάζει σέξι φωτογραφίες στο instagram με όλα τα μαγιό της, τα οποία αφήνουν λίγα στη φαντασία μας.

Η καλλονή μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως «σύμβολο του σεξ», καθώς όπως θα δείτε πληροί όλα τα… προσόντα!

Δείτε την Χριστίνα Ζαφειρίου στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Χριστίνα Ζαφειρίου (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε την…