Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 10/10 τα Ζώδια!

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 10/10 τα Ζώδια!

Μάθε τι σου κρύβει το μέλλον μέσα από την πρόβλεψη των ΤΑΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ
Πες ΑΝΤΙΟ στην κυτταρίτιδα και φτιάξε το σώμα των ονείρων σου τώρα! ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Παρόλο που θα ξεκινήσει η ημέρα σας με αισιοδοξία μπορεί ξαφνικά να συναντήσετε κάποιες δυσκολίες και κυρίως από το οικογενειακό περιβάλλον και αυτό να σας ρίξει ή να σας βάλει σε πιο βαθιά σκέψη.
Ερωτικά: Έχετε κάποιες απαιτήσεις που άλλες φορές τις εκδηλώνετε και άλλες όχι. Ίσως καλό θα ήταν αν δεν είστε έτοιμοι να μη βάλετε τάξη και όρια. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις για να δείτε το σωστό και το λάθος κυρίως με Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας προβληματίζει η δουλειά σας γιατί δεν σας δίνει τα εχέγγυα που πιστεύατε. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν ξαφνικά και θα αλλάξετε οπτική γωνία. Αν σας προτείνουν κάτι που δεν σας αρέσει καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις αιφνίδιες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε το μυαλό σας προς μια κατεύθυνση και μερικές φορές χάνεστε μέσα σε σκέψεις. Ίσως να βγείτε από ένα αδιέξοδο με ένα πρακτικό και πολύ περιορισμένο τρόπο. Η τάση σας να οργανώσετε καλύτερα το περιβάλλον σας θα σας δημιουργήσει ηρεμία.
Ερωτικά: Σας έχουν μείνει κάποιες αντιστάσεις από εγωιστικά κατάλοιπα. Αυτά σίγουρα δεν βοηθάνε στο να έχετε μια άνετη και ελεύθερη σχέση αλλά το πείσμα σας μερικές φορές δεν κρατάει πολύ αν δείτε συμπεριφορά που θα έχει μια μεγαλύτερη κατανόηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Σίγουρα υπάρχουν κάποια θέματα που θα πρέπει να διευθετήσετε και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο γιατί θα βρείτε κάποια λύση που ίσως να προέρχεται και από το οικογενειακό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις τις οποίες όμως θα χρειαστεί να υλοποιήσετε μέσω τρίτων. Η επαφή με τον Τοξότη σας υποχρεώνει να τα λέτε μαζί του πιο ανοικτά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βάλετε κάποια όρια που θα σας εξασφαλίζουν τουλάχιστον τον σεβασμό στο πρόσωπό σας.
Ερωτικά: Είστε πολύ προβληματισμένοι γιατί μπορεί μεν να έχετε ανοιχτεί και να κάνετε ακόμα και εξομολογήσεις. Όταν θα βάλετε κάτω τα γεγονότα και τις καταστάσεις που έχετε αυτή την περίοδο να αντιμετωπίσετε, πιθανόν να μετανιώσετε γιατί θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που θα σας κάνουν να υποχωρήσετε. Ο Αιγόκερως είναι το πρόσωπο που μόνιμα προσπαθεί να σας βάλει σε ένα καλούπι.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αλλά σε μερικά σημεία καταφέρνετε να έχετε κάποια επιτυχία μετά από τεράστια υπομονή. Βάλτε τάξη και μην είστε χαοτικοί και επιπόλαιοι σε κάποιες κρίσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθετε μια τάση για ελευθερία αλλά επειδή αυτό μεταβάλλεται συνεχώς, θα χρειαστεί να είστε σταθεροί στους στόχους που βάζετε στην καθημερινότητά σας. Η εναλλακτική θεραπεία και γενικά ένας νέος τρόπος ζωής ίσως να σας κερδίσει για ένα διάστημα.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή προέχει για αυτό ίσως να πατήσετε πόδι σε μια κατάσταση καταπιεστική. Από την άλλη η σχέση με έναν Δίδυμο ή Τοξότη θα σας δώσει μια καινούργια διάσταση την οποία όμως δεν θα είναι εύκολο να την κρατήσετε λόγω εξωτερικών συνθηκών.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες ρίσκου και ίσως μπορέσετε να βγάλετε κάτι καλό από αυτό. Αλλά χρειάζεται παρόλα αυτά να τις κοστολογήσετε πολύ πιο οργανωμένα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε αρκετά θετικοί για αυτό μπορείτε να χαλαρώσετε και να γίνετε για λίγο παιδιά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο καλά θα κάνετε να αφήσετε το σοβαρό σας ύφος και να περάσετε καλά.
Ερωτικά: Η δυναμική σας συμπεριφορά θα εκφραστεί μέσω μιας έντονης ερωτικής ιστορίας στην οποία θα δώσετε αλλά και θα πάρετε πολλά. Η σχέση με έναν Υδροχόο θα εξελιχθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να ξεκινήσετε σήμερα να δουλεύετε πάνω σε μια νέα πρόταση. Επειδή θα δώσετε ένα κομμάτι της ενέργειάς σας και θα ανταμειφθείτε ανάλογα να επιμείνετε πάνω στις επιδιώξεις σας γιατί σίγουρα θα έχετε επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Το πνεύμα της οικογενειακής αρμονίας ίσως να είναι πιο έντονο από ποτέ. Για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα θα πρέπει να σταματήσετε να γκρινιάζετε συνέχεια ή να έχετε αμφιβολίες για τα πρόσωπα που σας περιστοιχίζουν.
Ερωτικά: Παρόλο που παραμένετε μερικοί αρκετά κλεισμένοι στον εαυτό σας τώρα σιγά-σιγά αρχίζετε και ξεμυτίζετε και κάνετε κάποιες κινήσεις οι οποίες μπορεί να φοβάστε ότι θα σας εκθέσουν. Μάλλον θα είναι τολμηρές για αυτό ίσως να τις αποφεύγετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικοί ίσως να ξεκινήσετε να κάνετε μια δουλειά από το σπίτι σας για αυτό ίσως να μην είστε πολύ ξεκάθαροι για τα κέρδη ή τις ζημιές που θα έχετε. Προς το παρόν επικρατεί το κλίμα της αισιοδοξίας και ίσως να μην βλέπετε το μελλοντικό αποτέλεσμα. Πιθανά έξοδα για το σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μπορεί σήμερα να ασχοληθείτε με το θέμα μιας γνώσης η οποία θα σας δώσει ψυχική ανάταση. Ένα πιθανό ταξίδι σε συνδυασμό με έναν Τοξότη θα σας κάνει καλό γιατί θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες.
Ερωτικά: Επειδή σκέφτεστε περισσότερο θετικά και αισιόδοξα για μια σχέση που δεν έχει ξεκαθαριστεί, δηλαδή αν θα είστε φίλοι ή κάτι περισσότερο, θα δείτε ότι χωρίς να το καταλάβετε θα ξεκινήσει από την πλευρά του άλλου ατόμου ένα έντονο φλερτ. Οι υπόλοιποι και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε πολύ δυνατά με το πρόσωπο που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που έρχονται ίσως από το παρελθόν σας ή από υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει από κοινού με ένα άτομο. Σήμερα τουλάχιστον θα δείτε κάποια θετικά αποτελέσματα και θα βγείτε από ένα αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε αισιοδοξία γιατί περιμένετε να γίνει κάτι που θα σας εξελίξει σε κάποιες καταστάσεις. Η επίδοση αγορών και ειδικά σε αντικείμενα που μπορεί να αφορούν και ηλεκτρονικά μπορεί να είναι κάπως υπερβολική λόγω της επιθυμίας να φανείτε περισσότερο.

Ερωτικά: Είστε κάπως ανοικτοί στην επικοινωνία ή τουλάχιστον αν δεν είστε σε συγκεκριμένες περιπτώσει σκέφτεστε να γίνετε περισσότερο ανεκτικοί σε συμπεριφορές που παλιά σας θύμωναν αρκετά. Ο Δίδυμος θα σας κάνει να ανοίξετε τα χαρτιά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε κάποιες κινήσεις για να εξασφαλίσετε ένα μικρό άνοιγμα που έχει φανεί στον ορίζοντα αλλά συνεχίζετε να νιώθετε συντηρητικοί και κατά κάποιον τρόπο πολύ σοβαροί και συγκρατημένοι, κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Επειδή έχετε καταλάβει ότι μερικές φορές η ψυχή σας είναι πολύ δυνατή ίσως να κάνετε κάτι που άλλες φορές φοβόσασταν γιατί αυτή την στιγμή έχετε δυναμικότητα και κάποια άτομα που σας έχουν συκοφαντήσει μπορεί να βρείτε το θάρρος να τα βάλετε στην θέση τους.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Ταύρο και κυρίως να έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου θα περάσει από τα σαράντα κύματα. Αλλά εσείς έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες με την φιλοσοφία σας και την στάση ζωή σας. Αντίθετα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δημιουργήσετε κάτι καλό με έναν Λέοντα ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Εξ ορισμού υπερέχετε και υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που τις είχατε δουλέψει εδώ και πολύ καιρό και τώρα θα δείτε ότι κάτι αρχίζουν και αποδίδουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η διάθεσή σας μερικές φορές αλλάζει εύκολα γιατί βλέπετε ότι κάποια σχέδια σας δεν είναι εύκολο να γίνουν. Καλό είναι μερικές φορές που μένετε με τον εαυτό σας γιατί με αυτόν τον τρόπο δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας.
Ερωτικά: Ίσως θα πρέπει να είστε σε θέση να ακούτε πιο πολύ τα θέλω του συντρόφου σας γιατί μερικές φορές ενώ προσπαθείτε ίσως να μην εμβαθύνετε στα αίτια και να μένετε επιφανειακά στα παράπονα. Η επαφή με Δίδυμο σίγουρα είναι δύσκολη αλλά κάτι θα μάθετε και από αυτόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια μυστική πιθανώς κίνηση να σας κάνει να δείτε και την άλλη πλευρά των πραγμάτων. Ίσως να σας χρειάζεται επειγόντως να αντιληφθείτε το διαφορετικό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δεχτείτε να κάνετε τις αλλαγές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η χαρούμενη διάθεσή σας θα επηρεάσει και τους γύρω σας. Επειδή μετράει για σας η αυθεντικότητα, ίσως να ψάχνετε να βρείτε άτομα που θα εκφράζουν τις αληθινές τους προθέσεις και όχι τις ψεύτικες.
Ερωτικά: Υπάρχουν ελπίδες για μια σχέση η οποία τόσο καιρό ίσως να ήταν στο περιθώριο ή παρεξηγημένη και από τις δυο πλευρές. Μπορεί ο ένας από τους δυο να κάνει ένα ταξίδι για να συναντηθείτε. Η φιλία εξακολουθεί να είναι για σας σημαντικός παράγοντας για την σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, νιώθετε ότι είστε κολλημένοι και τίποτε δεν μπορεί να σας αλλάξει την ροή. Όμως αν σταματήσετε να το πιστεύετε και κινητοποιηθείτε καταλλήλως θα δείτε μια τεράστια αλλαγή.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η προοπτική σας είναι αρκετά θετική. Η γνώση σας χρειάζεται για να ανοίξει το μυαλό σας και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει στο να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Η κοινωνικότητα αυτή την εποχή θα σας βοηθήσει.
Ερωτικά: Η διαδικασία μιας νέας γνωριμίας μπορεί να σας κάνει καλό αλλά μερικές φορές φοβάστε και τα ανοίγματα. Ίσως μερικοί να προτιμήσετε να επικοινωνήσετε με ένα άτομο που είχατε ήδη επαφή στο παρελθόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες ακόμα και από την οικογένεια σας αλλά καλό θα ήταν αν μπορείτε να είστε πιο ανοικτοί σε συνεργάτες και να παραμείνετε σταθεροί.

Ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από τηv tradeNOW, την καλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγών.

large

Πηγή: www.astrology.gr