Λιονταράκια… στο τηλέφωνο! Ζώδια Πέμπτης 23 Ιανουαρίου!

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Το μίσος σε καμία περίπτωση δεν νικιέται με μίσος. Το μίσος νικιέται με Αγάπη. Αυτός είναι αμετάβλητος νόμος.

PerfectDate – Βρες το άλλο σου μισό! Το καλύτερο σημείο συνάντησης των εργένηδων
Μάθε τι σου κρύβει το μέλλον μέσα από την πρόβλεψη των ΤΑΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αναγκαστικό συμβιβασμό ο οποίος μπορεί και να σας δημιουργεί έντονη δέσμευση με τους γύρω σας θα είναι αυτό που θα ακολουθήσετε και σίγουρα δεν θα σας αρέσει γιατί δεν είστε τα άτομα που σας βάζουν για πολύ στον ζυγό. Σήμερα πάντως έτσι θα φανεί. Αν έχετε νομική υπόθεση καλό θα ήταν να κάνετε υποχώρηση αλλά όχι σε σημείο που να σας θίγει.
Έρωτας: Μπορεί να υπάρχει από την πλευρά σας μια ένταση και να ξεσπάσετε στον άλλον γιατί πιστεύετε ότι τελικά είναι ο υπεύθυνος για όλα σας τα δεινά. Βαθιά μέσα σας το ξέρετε ότι δεν ισχύει αλλά κάπου θέλετε να αποδώσετε την ευθύνη. Μπορεί και να έχετε κουραστεί από μια σχέση η οποία δεν έχει αίσιο τέλος.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ προσπαθείτε να απελευθερωθείτε από πολλές πιέσεις και να κάνετε κάτι δικό σας πιθανόν να πέσετε στην παγίδα ή έτσι να λειτουργήσουν τα πράγματα που να πρέπει να κάνετε κάποιες συνεργασίες με το ζόρι ή ακόμα και με υπερβολικές υποχωρήσεις από την πλευρά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθώντας να βρείτε κάποιες ισορροπίες μέσα στην καθημερινή ίσως να κάνετε κάποιες υπερβολές οι οποίες μπορεί να μην οδηγήσουν πουθενά π.χ. να ασχοληθείτε με τα θέματα ομορφιάς ή διατροφής ή ακόμα να κάνετε συμβιβασμούς με τους γύρω σας.
Έρωτας: Το κυρίαρχο στοιχείο ενός Ζυγού θα σας καταδυναστεύσει αρκετά και η μόνη λύση είναι η υποχρεωτική επικοινωνία αλλά και οι λεπτοί χειρισμοί αλλιώς θα βρεθείτε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορεί να μην σας αρέσουν. Το καλό είναι ότι από αυτή την συμπεριφορά θα έχετε καλύτερη επαφή με Λιοντάρι και Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να κάνετε ένα συμβιβασμό για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Αυτό βέβαια δεν σας αρέσει και πολύ γιατί το βλέπετε ότι δεν είναι για συμφέρον σας αλλά ίσως να είναι πόρτα που θα μπείτε, πιθανόν όμως και να μείνουν όλα στον αέρα. Εσείς από αύριο πάλι κάντε τις προσπάθειες σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε ένα εύκολο επικοινωνιακό κομμάτι που βοηθάει στο να ανοίξετε πόρτες και να ξαποστάσετε για λίγο κάπως ξέγνοιαστοι, χαρούμενοι και σίγουρα χωρίς πολύ άγχος. Βέβαια αν έχετε χρόνο καλύτερα να διασκεδάσετε ή να βγείτε με φίλους για να περάσετε καλά.
Έρωτας: Μπορεί σήμερα να θέλετε να χαλαρώσετε χωρίς να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή κάτι που σας βαραίνει περισσότερο. Ίσως μια γνωριμία στο πολύ χαλαρό στυλ να σας κάνει καλό αλλά να φροντίσετε να μην χαθείτε γιατί μπορεί να συμβεί και αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να ξέρετε τι θέλετε και να το στοχεύσετε γιατί η σημερινή ημέρα θα σας φέρει κάποια έσοδα και καλό θα είναι μετά να ξέρετε προς τα πού θα κινηθείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε κατά νου να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας τα οποία ήδη από μέσα σας τα κρίνετε ότι ίσως να μην τα χρειάζεστε. Μπορεί βέβαια να θέλετε να καλύψετε κενά που αφορούν στον εαυτό σας σε σχέση με το πόσο τον προσέχετε ή του δίνετε την ανάλογη σημασία. Επίσης μπορεί να βάψετε το σπίτι σας ή να κάνετε αλλαγές μέσα σε ένα δωμάτιο.
Έρωτας: Η ονειροπόληση δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα και ίσως με την σκέψη ενός Ζυγού να θέλετε να κάνετε και μια κίνηση παραπάνω, κτυπώντας ένα τηλέφωνο να δείτε τι κάνει. Η σχέση γενικά αυτή έχει κάποιες δυσκολίες αν υπάρχει εγωισμός και στους δυο. Ο Υδροχόος επίσης είναι πολύ κοντά σας γιατί δείχνετε σημάδια βελτίωσης.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι οι συνεργασίες μερικές φορές σας κουράζουν αλλά το βλέπετε ότι χωρίς ανακωχή δεν γίνεται τίποτε. Για αυτό υποχωρείτε εμπρός σε μια μεγάλη πίεση και γίνεστε διπλωμάτες.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ανταποκρίνεστε εύκολα σε καλέσματα ή ακόμα σε προσκλήσεις για ενημερώσεις πάνω σε θέματα είτε ομορφιάς, είτε τέχνης κλπ. Η δράση σας αυτές τις ημέρες μπορεί να έχει και μια υπερβολή αλλά μην φοβόσαστε γιατί θα είναι για καλό σας.
Έρωτας: Έχετε κάτι καλό που ξετυλίγεται και μέσα σας αλλά και έξω σας. Με τον τρόπο σας έχετε αποφύγει τις συγκρούσεις και τις δύσκολες συζητήσεις. Αυτό είναι για σας η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε. Επίσης αν προσπαθήσετε να τηλεφωνήσετε σε ένα πρόσωπο που είστε σε απόσταση και δεν ανταποκριθεί άμεσα μην το δείτε στραβά γιατί το μήνυμα θα το πάρει και θα είναι υπέρ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αυτές τις ημέρες ίσως μερικοί από εσάς κάνετε ταξίδι για κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις ή για να κλείσετε μια συμφωνία. Ίσως να το παρακάνετε και να νομίζετε ότι έχετε δυνάμεις και για άλλα πολλά πράγματα. Καλύτερα να κάνετε λίγα και καλά. Ίσως το αποτέλεσμα που περιμένετε τουλάχιστον για σήμερα να μην έρθει άμεσα αλλά τις επόμενες ημέρες και θα είναι καλό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η υπερβολική ένταση και οι σκέψεις για το αν πρέπει να κάνετε κάτι ή όχι θα σας βάλουν σίγουρα να σκέφτεστε συνέχεια με ποιον θα πρέπει να είστε σε περίπτωση που πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Από την άλλη ίσως να ακολουθήσετε πολύ πιστά και μάλλον με υπερβολή κάποιες οδηγίες ομορφιάς ή γενικής κούρας για όλο σας τον οργανισμό.
Έρωτας: Είστε ήδη αποφασισμένοι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Κάποιοι φίλοι που τους ακούτε πιστά σας λένε να κρατήσετε ισορροπίες και να κάνετε υπομονή γιατί αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα σε μια σχέση που τώρα έχετε ξεκινήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να κρατήσετε έναν συνεργάτη κοντά σας και ίσως αυτό να σας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις αλλά δεν μπορείτε να το δείτε τώρα γιατί δεν είστε έτοιμοι. Το καλό είναι ότι έχετε πέσει με τα μούτρα να κερδίσετε χρήματα ή να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας και αυτό κάπου θα σας οδηγήσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει γενικά μια καλή ενέργεια γύρω από εσάς για αυτό θα φροντίσετε να την ενισχύσετε οργανώνοντας καλύτερα τις προσωπικές φιλίες οι οποίες θα σας ανοίξουν ένα μεγαλύτερο κύκλο γνωριμιών.
Έρωτας: Έχετε μια καλή αύρα και αυτό βοηθάει στο να γεφυρώσετε ένα χάσμα με το άτομο που τον τελευταίο καιρό είχατε χαθεί. Ο Υδροχόος πιθανόν να είναι ένα πρόσωπο που σας βγάζει βαθιά συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ευκαιρία που θα φανεί σαν ρίσκο. Αν το έχετε ψάξει και από άλλες πλευρές μην φοβηθείτε να επενδύσετε σε αυτό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Επαναλαμβάνετε κάποια πράγματα τα οποία τα γνωρίζετε πολύ καλά. Ο λόγος είναι ότι θέλετε οπωσδήποτε να πατήσετε επί σταθερού εδάφους. Παρόλα αυτά θα είστε επιλεκτικοί και πολύ ποιοτικοί με τις επιλογές σας.
Έρωτας: Η φιλία με ένα πρόσωπο μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι καλό, αρκεί να μην είστε απόλυτοι και κάνετε δηλώσεις. Η επαφή με έναν Κριό ή Υδροχόο θα είναι πιο εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε κινήσεις που δεν τις ανακοινώνετε στους άλλους και αυτό τελικά θα σας βγει σε καλό. Ο στόχος σας είναι να ενδυναμώσετε και να πετύχετε αυτό που θέλετε μέσω κάποιων καλών επαφών. Για αυτό κρατήστε και για σας κάτι καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο πολύ ανοικτοί και θετικοί σε νέες γνωριμίες αλλά και νέες προτάσεις οι οποίες σας οδηγούν σε κάποιες άλλες πόρτες που θα σας δώσουν νέα γνώση ή θα διδαχτείτε ένα τρόπο σκέψης που θα σας οδηγήσει σε γρήγορες εξόδους.
Έρωτας: Μερικές φορές μετράει η πρώτη ματιά κι ίσως να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας δώσει αυτή την συναισθηματική ευκαιρία γιατί σαν να έχετε κλειστεί αρκετά κι είναι ώρα να ανοίξετε και να εμπιστευτείτε και πάλι. Η επαφή με έναν Κριό θα έχει μεγάλη ενέργεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κερδίσετε άμεσα και να έρθει στα χέρια σας μια ευκαιρία που σας είχε ξεφύγει από κακή διαχείριση. Δημιουργούνται και πάλι κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα είναι πιο εύκολες για να κάνετε την τελική σας κίνηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Το μήνυμα είναι επικοινωνία και παρόλο που προσπαθείτε μπορεί και να μην τα καταφέρετε γιατί μερικές φορές δεν σας αρέσει να αναλώνεστε σε δημόσιες σχέσεις, όμως χρειάζεστε αναγκαστικά νέες ισορροπίες.
Έρωτας: Έχετε αναλάβει να παίξετε τον ρόλο του δίκαιου και να κατανέμετε δικαιοσύνη στην μεταξύ σας σχέση. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει μια ένταση και από τις δυο πλευρές και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο θα την καλμάρετε. Αν έχετε μια απόσταση από το Λιοντάρι καλό είναι να τα βρείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ χρειάζεται τουλάχιστον για σήμερα να δραστηριοποιηθείτε με στόχο μια συνεργασία, ακόμα και για μια μικρή δουλειά. Είναι αναγκαίο να έχετε την στήριξη από άλλα άτομα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δέχεστε με μεγάλη προθυμία να κάνετε μια κίνηση φιλίας σε ένα πρόσωπο που μπορεί να σας είχε κρίνει άδικα αλλά εσείς κατά κάποιο τρόπο θα του δώσετε μια άλλη ευκαιρία για να τελικά αν αξίζει αυτή η φιλία ή όχι.
Έρωτας: Θέλετε οπωσδήποτε να βρείτε γαλήνη και να μην έχετε καυγάδες για αυτό θα κάνετε είτε υποχώρηση είτε υπομονή. Η πρόσκληση για ένα ποτό τετ α τετ θα κρύβει εκπλήξεις από το άλλο πρόσωπο γιατί μπορεί να σας μιλήσει ανοιχτά για αυτά που νιώθει για σας, κυρίως αν είναι Λιοντάρι, Παρθένος, Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε συνέχεια την έξυπνη λύση και στο τέλος κάτι θα βγει. Αν όμως δεν είστε τα άτομα που είστε ανοικτά δεν θα μπορέσετε να δείτε τι παρουσιάζεται μπροστά σας. Πιθανόν να έχετε πληροφορίες από το περιβάλλον σας και θα πρέπει να τις ακούσετε καλά.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Μερικές φορές χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς σε παρέες που δεν βρίσκετε ότι σας πηγαίνουν και πολύ αλλά υπάρχει αναγκαιότητα η οποία σας σπρώχνει για να κάνετε διάφορους «γάμους» με φίλους, με παρέες και άτομα.
Έρωτας: Μέσα σας παρόλο που μερικές φορές δεν είστε ξεκάθαροι τι ακριβώς θέλετε από μια σχέση, καταλαβαίνετε ότι μπορεί να ψάχνετε ένα σύντροφο που να είναι η αδελφή ψυχή σας. Σήμερα μπορεί να νιώσετε αυτό το εσωτερικό κάλεσμα κι ίσως να θέλετε να είναι το πρόσωπο που θα είναι δίπλα σας. Πιθανόν ο Παρθένος να παίζει ένα τέτοιο ρόλο. Από την άλλη ο Ζυγός δεν σας ταιριάζει αλλά κάτι έχει που σας τραβάει σαν μαγνήτης.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν οργανώνεστε και δεν βρίσκεστε μια από εδώ και μια από εκεί, βλέπετε ότι δυναμώνετε και έχετε επίγνωση των κινήσεών σας. Ο καιρός μπορεί να πλησιάζει που θα σας φέρει κάτι καλό για αυτό βάλτε εμπρός την λογική για να τα πάτε καλά. Οι συνεργασίες ή ένας συμβιβασμός σε μια υπόθεση μπορεί να σας φανεί πρόσκαιρη λύση αλλά δεν θα είναι και τόσο άσχημη.

Δείτε επίσης :
Πώς να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου!!!
Tεστ: Ποιο χρώμα ταιριάζει στη διάθεσή σας?
Πώς αντιδρούν τα ζώδια στο δίλημμα;;;
Τρία σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να χωρίσεις!

large (3)

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/54036-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-23-1#ixzz2rAE2VRFF