Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια Σάββατο 2/11

Δεν υπάρχει σύντομος δρόμος για κανένα μέρος, που να αξίζει να πάει κανείς.

Κλέψε τις εντυπώσεις… με τα καλύτερα δώρα! Δώρα ζωής, δώρα εμπειρίας!!!
Μάθε τι σου κρύβει το μέλλον μέσα από την πρόβλεψη των ΤΑΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θέλετε να περάσετε καλά και για αυτό προσπαθείτε να γεμίσετε τις ώρες σας με πολλές επαφές και πολλές δημόσιες σχέσεις. Πάντως θα μοιραστείτε με χαρά τις εμπειρίες σας.
Έρωτας: Είστε πολύ μπροστά στον τρόπο που σκέπτεστε και στον τρόπο που επικοινωνείτε. Ένας Ζυγός θα δώσει μια άλλη διάσταση στην σχέση σας και αυτό θα σας κάνει να δείτε από άλλη οπτική γωνία τα πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες προοπτικές που σας κάνουν και βλέπετε πολύ μπροστά, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί από εδώ και πέρα να ερευνήσετε πιο βαθιά τα πράγματα πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θέλοντας να προστατέψετε κάποια συμφέροντά σας ίσως κινηθείτε με ένα τρόπο πολύ επικοινωνιακό και πιθανόν να φέρετε κάποια αποτελέσματα. Η συμπεριφορά σας καλό θα ήταν να είναι ευγενική και όχι απότομη.
Έρωτας: Το να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες και πιθανόν να ασχοληθείτε με έναν Ζυγό δεν θα ήταν και τόσο άσχημο για την ερωτική σας ζωή. Προσέξτε μήπως από πάθος ή θυμό κάνετε λάθος μ’ ένα πρόσωπο το οποίο τελικά έχει βαθειά συναισθήματα για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε να βρείτε κάποιες λύσεις για να προσελκύσετε περισσότερο κόσμο ή να έχετε πιο καλές σχέσεις μέσα στο χώρο της δουλειάς σας. Και αυτό σας δυσκολεύει γιατί δεν έχετε τέτοια διάθεση εφόσον υπάρχουν αντιστάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βελτιώνεστε σε ένα επίπεδο γιατί αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να μοιραστείτε με κάποια άτομα τη γνώση αλλά και την διάθεσή σας για να κάνετε πράγματα από κοινού.
Έρωτας: Είστε διαθέσιμοι και ανοικτοί για να μπορέσετε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία μπορεί να προκύψει μέσα από κοινούς φίλους. Η επαφή με Υδροχόο θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου κάποια πράγματα που θα πρέπει να κάνετε και με συνεργάτες. Ίσως όμως να χρειαστείτε κάποια βοήθεια έξτρα, την οποία θα πρέπει να αναζητήσετε ακόμα και σε κάποια άτομα που μπορεί να μην έχετε και την καλύτερη επικοινωνία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε σε φάση ήρεμη και πιθανόν οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε υπερβολές. Οι ανάγκες της οικογένειας μερικές φορές σας απορροφούν όλη την ενέργεια. Για αυτό καλό είναι να ασχοληθείτε με φίλους και με το κοινωνικό σας κομμάτι.
Έρωτας: Ίσως να ψάχνετε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή, γιατί θέλετε να αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις. Η σχέση με Ζυγό ή Αιγόκερω θα σας δώσει κάποιο κίνητρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Στοχάζεστε κάποια πράγματα και ίσως να μην λειτουργείτε τόσο παρορμητικά όπως άλλες φορές. Πιθανόν μια διπλωματική στρατηγική θα σας εξυπηρετούσε και θα ήταν πιο κοντά στα σχέδια για βελτίωση των οικονομικών σας.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε σε φάση που επικοινωνείτε πιο εύκολα και αυτό ίσως θα βοηθήσει σε συγγενικές σχέσεις αλλά και σε φιλικές που είναι κάπως μακριά σας. Τα ρούχα σας και γενικά μια εκλεπτυσμένη συμπεριφορά θα σας συνεπάρει.
Έρωτας: Θα περάσετε καλά γιατί επιτέλους θα σας είναι πιο εύκολο να μοιραστείτε στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μερικές φορές δυσκολεύεστε να κάνετε αυτές τις μοιρασιές γιατί έχετε μια εγωιστική συμπεριφορά που κάνετε τους άλλους να βγαίνουν από τα ρούχα τους. Ο Τοξότης είναι δύσκολο να σας αφήσει ήσυχους.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να σας δώσουν κάποια χρήματα ακόμα και με τη μορφή ενός μικρού κέρδους. Οι συνεργασίες πάντως ακόμα και βραχύβιες σας πηγαίνουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη ενέργεια και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Θα γεμίσετε πάντως κάποια κενά τα οποία μερικές φορές σας κάνουν και νιώθετε είτε απομονωμένοι, είτε αδρανείς. Η αντίδρασή σας σε ένα θέμα μπορεί να είναι τελείως ριζοσπαστική και να κόψετε μαχαίρι κάτι που σας ενοχλεί.
Έρωτας: Έχετε συνειδητοποιήσει ότι μερικές φορές αποφεύγετε να είστε πολύ κοντινοί, γιατί προτιμάτε την μοναξιά σας. Τουλάχιστον η σημερινή ημέρα θα σας κάνει να έχετε ανάγκη να μοιράζεστε πράγματα με έναν Κριό ή ακόμα και Ζυγό. Αντίθετα, ο Ιχθύς σάς δημιουργεί μερικές φορές μια χαοτική κατάσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δύναμη και αντιστέκεστε στα δύσκολα. Ο λόγος είναι ότι έχετε ήδη αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες που θα σας κάνουν να εκτιμήσετε περισσότερο τις αξίες σας. Σήμερα μπορεί να αγοράσετε καλλυντικά ή να ασχοληθείτε με θέματα καλλωπισμού.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ άνετοι, χαριτωμένοι και επικοινωνιακοί και αυτό σας βοηθάει να συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα πάνω σας όπως θέλετε. Μερικές φορές κολακεύεστε από τους άλλους και ίσως να υποχωρείτε ακόμα και σε θέματα που δεν σας συμφέρει.
Έρωτας: Έχετε απατηλή γλυκύτητα και αυτό μπορεί να βοηθήσει στο να φέρετε ένα άτομο ακόμα και εκνευρισμένο στα μέτρα σας. Κυρίως τον Κριό και τον Αιγόκερω τον τουμπάρετε εύκολα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε μια νέα γνωριμία πιθανόν με Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί και να κουβαλάτε ακόμα και κάποιες αρνητικές καταστάσεις από το παρελθόν και να μπαίνουν εμπόδιο στις τωρινές σας βλέψεις. Σήμερα όμως ανακαλύπτετε τις δυνάμεις της ευελιξίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε κατά νου να μην δείξετε ακόμα τα χαρτιά σας, γι αυτό δεν ανοίγεστε σε όλους, παρόλο που αυτόν τον καιρό είστε πιο ανοικτοί αλλά πιο αυστηροί. Αν χρησιμοποιήσετε τη θετική φαντασία θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε καλά την ενέργειά σας.
Έρωτας: Μπορεί να χρειάζεστε χρόνο για να περάσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως να μην τολμάτε βέβαια να κάνετε και πολλά πράγματα αλλά τουλάχιστον θα έχετε την διάθεση της επικοινωνίας και του μοιράσματος. Μια μυστική επαφή ίσως σας απασχολήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια δουλειά που αναγκαστικά θα πρέπει να την μοιραστείτε με ένα πρόσωπο που ίσως να μην είναι και πολύ ενεργό στην ζωή σας, θα σας δώσει την δυνατότητα να μάθετε κάποια στοιχεία που ίσως να μην φαίνονται. Σίγουρα θα κάνετε ξεκαθαρίσματα με κάποιους συνεργάτες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε ανοιχτοί και θετικοί για όλα και αυτό σίγουρα σας αυξάνει τις ευκαιρίες για γνωριμίες. Θα σας κάνει πολύ καλό η επαφή μαζί με κάποιους φίλους που σας ενώνει κάτι κοινό.
Έρωτας: Είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε και ακόμα και να ανοίξετε την πόρτα διάπλατα. Για αυτό η επιστροφή ενός ασώτου ίσως να είναι ένα γεγονός που δεν σας σοκάρει και πάρα πολύ. Ο Κριός μπορεί να σας παρακινεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με ένα άλλο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά προβληματισμένοι γιατί έχετε πολύ δουλειά και ίσως να μην προλαβαίνετε να κάνετε και τις επαφές σας που για σας είναι απαραίτητες. Γι αυτό σήμερα μέχρι και το βράδυ εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί μέσω κάποιων νέων γνωριμιών.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ενώ προτιμάτε να παραμένετε μακριά από κάποιες σχέσεις, σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε κάτι διαφορετικό και κυρίως επικοινωνιακό για να γεφυρώσετε τα πράγματα μεταξύ μεταξύ οικογένειας και κοινωνικών επαφών.
Έρωτας: Η ερωτική ματιά που ρίχνετε σε ένα Ζυγό ίσως να μην σας καλύπτει απόλυτα. Απλά, μπορεί να πασπαλίζει με άσπρη ζάχαρη τις ανάγκες σας και τελικά να μην έχετε ουσιαστική επικοινωνία. Αντίθετα, ο Παρθένος σας πηγαίνει περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ προτιμάτε να δουλεύετε με το δικό σας σύστημα, ίσως να έχει προκύψει θέμα με έναν συνεργάτη και να κάνετε υπομονή γιατί μπορεί βγείτε έξω από τα όρια σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν κάποια κλειδιά ασφαλείας που δουλεύουν ακόμα και όταν εσείς είστε στριμωγμένοι. Και αυτό συμβαίνει όταν έχετε την ευκολία με τους φίλους και την παρέα. Για αυτό προσπαθήστε να κάνετε σχέσεις ουσίας που να μην χαλάνε με το παραμικρό φύσημα του ανέμου.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη να είστε ευέλικτοι αλλά και ρομαντικοί. Αν έχετε έστω και λίγο χρόνο αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Επίσης, μέσω ενός ταξιδιού θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας εκφράζει απόλυτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Το παρελθόν κατά κάποιο τρόπο σας κρατάει στο χέρι. Άρα υπάρχουν μόνο ημέρες η ακόμα και στιγμές που χάνετε το παρελθόν και ζείτε στο παρόν. Σήμερα πιθανόν να δείτε τα πράγματα με ένα πιο αισιόδοξο μάτι γιατί θα σας δοθεί από έξω μια μεγάλη ευκαιρία σε συνδυασμό με μια νέα γνωριμία που θα σας αναπτερώσει και πάλι την ελπίδα.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ενώ προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις εξευγενισμένες και να μην τσακώνεστε με κανένα από τα άτομα που σχετίζεστε στενά. Μερικές φορές δεν αντέχετε γιατί νιώθετε ότι σας έχουν αδικήσει. Θέματα ομορφιάς και καλλωπισμού θα σας βελτιώσουν την ψυχολογία.
Έρωτας: Ενώ προσπαθείτε να βρείτε το δίκιο σας ίσως μέσα σε αυτή την πραγματικότητα να χάσετε το συναισθηματικό σας κομμάτι. Το οποίο για σας είναι πολύ ουσιαστικό. Η αντιπαλότητα ή η εξάρτηση από έναν Παρθένο σήμερα θα ηρεμήσει και θα δείτε και τα καλά της σχέσης.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν εγκαταλείπετε με τίποτε την προσπάθεια να αλλάξετε τα κακώς κείμενα για αυτό έχετε την δυνατότητα να αντεπεξέλθετε με την βοήθεια και την πίεση από κάποια άλλα άτομα. Μπορεί να σας κουράζει αυτό αλλά θα δείτε ότι δεν έχετε άλλη λύση για να πετύχετε. Ακολουθείστε κάποιες συνεργασίες γιατί θα σας βοηθήσουν άμεσα.

Ότι καλύτερο… για την περιποίηση του δέρματός σας! Αισθανθείτε δυνατές, υγιείς, όμορφες!!!

large

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/50399-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-2-11#ixzz2jR6vVr3B