Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 21/10 έως και 25/10;

 

ΚΡΙΟΣ

ariesΕίσαστε πλέον κάτω από μια κατάσταση προσφοράς και απόλυτης υπηρεσίας. Αναγκαστικά θα χρειαστεί να κάνετε πράγματα τα οποία σας δυσκολεύουν, όμως έτσι θα κριθεί η σχέση σας. Αν δηλαδή μπορείτε να την στηρίξετε όταν δεν είναι τόσο εύκολα τα λουλούδια και οι αγάπες. Βέβαια τα παραθυράκια πάντα υπάρχουν και κυρίως αν σχετίζεστε με Τοξότη θα έχετε μια καλύτερη τύχη – δεν θα χρειαστεί μόνο να προσφέρετε αλλά και να περνάτε και λίγο καλά. Οι ελεύθεροι μπορεί να πετύχετε έναν Παρθένο με τον οποίο θα δεθείτε μέσα από κοινές ανάγκες ή ακόμα και σε κοινό εργασιακό χώρο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ήδη η ενέργεια σας είναι περισσότερο εύκολη στο να δημιουργείτε νέες σχέσεις και επαφές. Από την άλλη οι απόλυτα δεσμευμένοι μπορεί να έχετε μια επιρροή από έναν φιλόσοφο και χαρούμενο Τοξότη. Μην φοβόσαστε να στηρίξετε τις ιδέες σας και τα θέλω σας, γιατί είναι ευκαιρία να περάσετε τη γραμμή σας με ένα τρόπο πιο εύκολο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε σχέδια γάμου και να είσαστε αρκετά αγχωμένοι, αλλά όλα θα τα καταφέρετε αυτή την περίοδο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Όλα είναι ρευστά γιατί έχετε μετακινηθεί αρκετά μέσα σας για κάποιες προσωπικές σας θεωρίες και ίσως θα πρέπει να είστε πιο μαζεμένοι και περισσότερο προσεκτικοί σε οποιαδήποτε απόφαση πάρετε. Έχετε μια τάση να φεύγετε και να μην κάθεστε πουθενά, επειδή μπορεί να έχετε μια έντονη ανησυχία η οποία διεγείρει οποιοδήποτε ανικανοποίητο στοιχείο υπάρχει εντός σας. Αποφύγετε τον εκνευρισμό αλλά και τα πολλά λόγια με Παρθένο, και Ιχθύ. Με τον Τοξότη υπάρχει έντονη έλξη αλλά υπάρχουν και κάποια πρακτικά εμπόδια τα οποία θα χρειαστεί να τα παραμερίσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Οι εντυπώσεις σας είναι πολύ θετικές, οπότε όταν εσείς είσαστε καλά όλα γίνονται πιο φωτεινά. Αν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη από διάφορα κλεισίματα και όρια που έχετε βάλει, θα διαπιστώσετε ότι θα κινείστε εύκολα και άνετα. Το συναίσθημά σας θα βοηθήσει στο να φροντίσετε κάποιες παλιές πληγές οι οποίες σας κρατούσαν μέχρι τώρα δέσμιους. Οι πιο τολμηροί έχετε ήδη αποφασίσει και οδεύετε προς γάμο, γιατί εσείς τελικά νιώθετε καλύτερα όταν έχετε την δική σας φωλιά με το δικό σας αγαπημένο άτομο.

ΛΕΩΝ

leoΕίσαστε πολύ κτητικοί και συγχρόνως με ένα δικό σας τρόπο ερωτικοί. Η απελευθέρωση από τα ταμπού και τους περιορισμούς που έχετε για το πώς θέλετε να σας συμπεριφέρονται οι άλλοι με κάποιον περίεργο τρόπο έχουν αρχίσει και απομακρύνονται. Αν είχατε σχέση παλαιότερα με ένα Σκορπιό, θα δείτε ότι μπορεί τώρα να ξεκινήσει και πάλι ένας νέος κύκλος συζητήσεων, αλλά και πάλι δεν θα βγάλετε κάποια άκρη. Γιατί η υπόθεση αυτή θέλει χρόνο. Αντίθετα με τον Τοξότη έχετε ένα υπέροχο δέσιμο και ίσως τώρα να πάρετε αποφάσεις για να δεσμευτείτε δια βίου μαζί του. Από την άλλη ο Υδροχόος χρειάζεται προσοχή γιατί είσαστε μια λάδι και μια ξύδι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είσαστε σε θέση υπεροχής, για αυτό θα πρέπει με κάποιον τρόπο να κάνετε διορθωτικές αλλά και δυναμικές κινήσεις, κυρίως με μια σχέση που έχει χαλάσει αλλά είναι στο χέρι σας να την ξαναφτιάξετε. Για αυτό κινείστε εσείς τα νήματα. Αν δεν γίνει τώρα ίσως μετά να μην γίνει κάτι άλλο. Η τόλμη σας θα βοηθήσει στο να κατοχυρώσετε αυτά που εσείς πιστεύετε ότι έχετε δίκιο. Η σχέση με έναν Τοξότη μπορεί να ξεκινήσει εύκολα αλλά μετά αν δεν υπάρχει βάση δεν θα μπορέσει να προχωρήσει.

 

ΖΥΓΟΣ

libraΕίσαστε σε μια θέση που λειτουργείτε προσωρινά από το παρασκήνιο. Για αυτό μπορεί να μην εκδηλώνετε εύκολα τα συναισθήματά σας ή να έχετε ερωτευτεί πλατωνικά ένα πρόσωπο που τελικά δεν είναι και πολύ κοντά σας. Συντονιστείτε και ανοίξτε την καρδιά σας και τότε θα γίνουν τα θαύματα. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης είναι μια νέα εμπειρία για σας, πιο ανάλαφρη και περισσότερο επικοινωνιακή. Ο Καρκίνος είναι κοντά σας, αλλά με όρους οι οποίοι μερικές φορές σας ζορίζουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχει ξεκινήσει μια περίοδος η οποία είναι αρκετά ιδιαίτερη για σας. Η θεωρία σας είναι ότι έχετε ανάγκη να κάνετε βαθιά και ουσιαστική σχέση για αυτό δεν σας αρέσει να αναλώνεστε με τυχαίες και επιφανειακές επαφές. Μερικές φορές όμως μπορεί να έχετε ανάγκη να κάνετε κάποια παρορμητική κίνηση που είναι έξω από τα όρια σας. Καλό είναι να τολμάτε γιατί δεν ξέρετε από πού τελικά θα σας έρθει ο έρωτας. Κυρίως ένας έρωτας με έναν Κριό θα αλλάξει τα σταθερά σας δεδομένα. Ο Δίδυμος από την άλλη σας ακολουθεί κατά πόδας χωρίς όμως μερικές φορές να γίνεται κάτι ιδιαίτερο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχετε ακόμα περιθώρια να χειρίζεστε με άνεση και ευκολία όλες στις σχέσεις σας και κυρίως ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Ο Δίδυμος μπορεί να λένε ότι είναι το άλλο σας μισό, αλλά εσείς μερικές φορές δεν το πιστεύετε γιατί κάτι δεν σας αρέσει. Συγκρατηθείτε από κινήσεις κρίσεως και από επιφανειακή γνώμη, γιατί μπορεί να χαλάσετε εύκολα κάποιες εύθραυστες ισορροπίες. Με τον Ταύρο τα πράγματα είναι περιορισμένα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Υπάρχει μια κατάσταση που μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα και κυρίως με έναν Παρθένο ο οποίος μπορεί να περιμένει πολύ καιρό να του ανοιχτείτε συναισθηματικά. Η επιστροφή ενός Σκορπιού ίσως σας συγκινήσει ιδιαίτερα, γιατί βλέπετε ότι ταιριάζετε απόλυτα σε πολλά θέματα. Το ζητούμενο είναι να πάρετε αποφάσεις και να σταματήσετε να είστε διστακτικοί αναζητώντας το τέλειο άτομο. Είσαστε σε φάση γάμου αρκετοί από εσάς οπότε το μόνο που χρειάζεστε είναι να εμπιστευτείτε και να πάρετε αποφάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η προσφορά σας είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για να επιβιώσει αυτή την περίοδο με τις καλύτερες προδιαγραφές η σχέση σας. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι και τόσο ιδανικά και να έχετε αρχίσει να κουράζεστε, επειδή πιθανόν δεν υπάρχει η επικοινωνία που θέλετε. Η σχέση σας με έναν Σκορπιό ο οποίος ίσως είχε απομακρυνθεί θα πάρει τώρα νέο νόημα και θα συγκεντρωθείτε μόνο σε αυτή περισσότερο από ποτέ. Η ξαφνική εμφάνιση ενός Παρθένου, κυρίως μέσω μιας συνεργασίας, θα σας εντυπωσιάσει αλλά αρχικά μπορεί να μην κινηθείτε για να ξεκινήσει κάτι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Μερικοί νιώθετε κάπως άβολα γιατί νομίζετε ότι παραδίνεστε άνευ όρων σε ένα πρόσωπο και αυτό δεν σας πολυαρέσει. Μπορεί να έχετε ευαισθησία όπως δείχνετε αλλά τελικά όταν ενοχλείστε βαθιά βγάζετε νύχια με τον δικό σας τρόπο. Αντισταθείτε σε οτιδήποτε σας κάνει άπιστους χωρίς αιτία γιατί δεν το έχετε και πολύ να κάνετε καμία τρέλα λόγω των πολλών δυσκολιών με την ήδη υπάρχουσα σχέση. Ο Τοξότης συνεχίζει να σας συγκινεί και ίσως τελικά να ξεκινήσετε κάτι άμεσα μαζί του, αλλά οι συνθήκες μπορεί να διακόψουν εύκολα αυτή τη σχέση. Να θυμάστε ότι όλα εξαρτώνται τελικά από εμάς και όχι από τους έξω.

Ότι καλύτερο… για την περιποίηση του δέρματός σας! Αισθανθείτε δυνατές, υγιείς, όμορφες!!!

large (1)

Πηγή: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/EROTIKA-KAI-OHI-MONO/item/49905-erotiki-evdomada-gia-ola-ta-zodia#ixzz2iNkEUEV4