Σοκ: Μετά από τόσες πλαστικές κατάφερε να μοιάσει στη Barbie!

Σοκ: Μετά από τόσες πλαστικές κατάφερε να μοιάσει στη Barbie!

Ονομάζεται Valeria Lukyanova και είναι μοντέλο από την Ουκρανία.

Το μεγάλο όνειρο της 22χρονης Valeria ήταν να μοιάσει με την κούκλα Barbie, την ομορφιά της οποίας θεωρεί μοναδική. Και το κατάφερε, όπως λέει η ίδια, μόνο με το κατάλληλο μακιγιάζ.

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα, η real life Barbie -όπως την έχουν ονομάσει- δεν μπορεί να έγινε έτσι μόνο με make up, αλλά με αμέτρητες πλαστικές που κοστίζουν πάνω από 800.000 δολάρια. Η ίδια το αρνείται λέγοντας ότι όλα πάνω της είναι φυσικά. Ξανθά μακριά μαλλιά σαν μετάξι, ζουμερά χείλη, μικρή μύτη, μάτια σχιστά και μεγάλα, υπερβολικά μικρή μέση και μεγάλο στήθος, η Valeria έχει στο blog της ούτε λίγο ούτε πολύ 10.896 φωτογραφίες της που η ομοιότητα με τη δημοφιλή κούκλα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Στο Διαδίκτυο ήδη γίνεται χαμός, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να τη γνωρίσουν από κοντά.

Valeria-Lukyanova 2 Valeria Lukyanova 1 Valeria-Lukyanova 9 Valeria-Lukyanova 3 Valeria-Lukyanova 4 Valeria-Lukyanova 6 Valeria-Lukyanova 7 Ïàïà Âàëåðèè Ëóêüÿíîâîé (Àìàòóè ) Valeria-Lukyanova 8 Valeria-Lukyanova 10